Van egy barátnőm akivel még csak most értünk odáig hogy mondhatnánk hogy legjobb barátnők vagyunk. Sokat beszélgetünk, megyünk vásárolni, ide-oda. Régóta ismerjük egymást de csak most lettünk ennyire jóban.
Van egy barátja akit én mondjuk annyira nem ismertem de ahogy hallottam hogy milyen jól kijönnek meg hogy teljesen elvannak egymással jó benyomásom lett.
Most hétvégén barátnőm beteg lett nem tudott jönni buliba de én elmentem. Találkoztam a barátjával beszélgettünk, aztán elkezdett fogdosni. Mondtam hogy álljon le inkább menjen haza míg nem részeg. (Kocsival jött) Később kb. 1,5 órával láttam ahogy egy csajjal smárol. Közelebb mentem és láttam hogy azzal a csajjal van aki a barátnőmet meg akarta verni mert a sráccal jár.
Azóta már kétszer találkozott barátnőmmel és látszólag meg sem említette. Ma én is ott voltam amikor találkoztak erre beszólt nekem. Teljesen ki vagyok akadva. Szóljak barátnőmnek vagy ne? Tudom, millió ilyen kérdés van de tényleg nem tudom mit csináljak. Nagyon jónak ígérkezik a barátságunk nem akarom elrontani ilyennel. De azt sem akarom hogy ilyen sráccal legyen.
Azért lenne vége a barátságnak ha elmondaná, mivel a leírtak alapján ez a srác nem az a típus aki könnyek között bevallja majd a lánynak, hogy hibázott. Sokkal inkább el tudom képzelni, hogy hazudni fog a barátnőnek mondjuk valami olyasmit, hogy a kérdező volt a kezdeményező fél és ő mászott rá. Ezzel viszont már borítékolva is van az, hogy a kérdezővel a barátnő többé nem fog szóba állni, a srác pedig nem lesz veszélyben, hogy lebukik. 15:02 voltam
2010. márc. 24. 15:17
12/22 anonim válasza:
mert a legfőbb bűnös a rossz hír hozója.
2010. márc. 24. 15:19
13/22 A kérdező kommentje:
Gondoltam már azt is hogy azt nem mondom hogy a rám is mászott csak hogy láttam azzal a csajjal és eléggé jól elvoltak, kérdezzen rá, vagy máskor figyeljen. Szerintem még pár nap és mástól tudja meg(gyorsan szállnak a hírek) csak gondoltam hátha mégis az lenne a jobb ha tőlem tudja meg (talán) finomabban és nem mástól röhögve.
2010. márc. 24. 15:19
14/22 anonim válasza:
Az teljesen mindegy, hogy csak azt mondod a barátnődnek, hogy a másik lánnyal smárolt vagy azt is, hogy nálad is bepróbálkozott. Azt értsd meg, hogy a srácnak ahhoz, hogy jól jöjjön ki a dologból a te szavahihetőségedet kell megdönteni. Ezt meg úgy tudja, ha úgy állít be téged, mint aki szét akarja választani őket, mert te akarod megszerezni a srácot. De ettől függetlenül én is elmondanám, csak erre azért számíts.
2010. márc. 24. 15:33
15/22 anonim válasza:
El kell mondani, a becsület ezt kívánja még akkor is, ha emiatt megszakad a barátság. Miért? Mert ha meg is szakad, te segíteni akartál. De azt ne mondd el, hogy veled is kikezdett. Csak a másik csajt.
2010. márc. 24. 15:37
16/22 anonim válasza:
Mindenképpen elmondanám. Neked milyen érzés lesz majd azt hallgati h : jajj de szeretem. Meg ő is így szeret. És látni fogod mekkora tévedésben van. Aztán majd ha a pasi megint rákkatanva vmi csajra és ö is meglátja akkor meg téged fog hibáztatni h mért nemmondtad meg neki.
Mondd el neki!
2010. márc. 24. 15:46
17/22 anonim válasza:
Én már jártam így..és tényleg indig az a bűnös, aki elmondja. Jobb, ha magától jön rá kivel jár.Az meg nem olyan nagy bűn,ha te inkább nem láttál semmit.
2010. márc. 24. 15:46
18/22 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy ez dilemmát jelent. Semmit se csináltál rosszul, a csávó egy bunkó volt, barátnőd pedig számít neked, ezért elmondod neki, ilyen rohadt egyszerű. Hogyha emiatt még rád lesz mérges, akkor mégis miért a barátnőd egyáltalán? Neked ilyen barátnő kell?
2010. márc. 24. 15:48
19/22 anonim válasza:
Én biztos hogy elmondamnám.
2010. márc. 24. 15:55
20/22 anonim válasza:
En azert tovabbra is tartom az allaspontom.
15:13-mas voltam.
Am tolem mar kerdezte egy lany, aki detto ebben a helyzetben volt, hogy elmondja e h latta mas csajjal a baratnoje pasijat vagy ne. Mondtam h szerintem el, volt ott meg 2 no is, ok is azt mondtak. Ez a helyes.Aztan hogy mas hogy dont, az mas dolga. En igy dontenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!