Hogy mondjam meg a testvéremnek ezt? Vagy egyáltalán elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Ugyanazon a helyen dolgozunk felváltva. A főnököm viszont azt mondta nekem, hogy mások nem szeretik a testvéremet, bántják őt a háta mögött, és mindenki jobban szeretné, ha én dolgoznék helyette. Most ő dolgozik, viszont keresett egy helyettest neki, hogy a testvérem ne mehessen dolgozni. Ezt persze nem tudja a testvérem, csak én. És olyan rosszul esik nekem ... :S Mit csináljak?2010. aug. 3. 12:44
1/19 anonim válasza:
Ha jó viszonyban vagytok a tesóddal, akkor mindenképp mondd el neki, mert legalább akkor érzi, hogy rád számíthat, és hogy nem hagytad cserben. Ha meg valahogy kiderülne ez az egész és megtudja hogy te tudtad és nem mondtad el, akkor abból nagyobb botrány lesz, mint abból ha most elmondod neki.
2/19 anonim válasza:
Döntsd el mi a fontosabb. A tesvéred szeretete, vagy egy munkahely, ahonnan bármikor kitehetnek, és bármikor találsz újat.
Szerintem egyértelmű.
3/19 anonim válasza:
Szerintem is egyértelmű!
Válaszd a pénzt, mert az nélkül nincs jövő.
5/19 A kérdező kommentje:
Én vagyok az idióta? :O
2010. aug. 3. 12:56
6/19 anonim válasza:
Nem . Az előttem szó.
Véleményem szerint a pénz nem minden.
Legyen munkahely, legyen pénz, de ne mindenáron.
Munkahely van sok. Testvér nincs.
Minket így nevektek, és így élünk.
7/19 anonim válasza:
jobb helyeken, nem keresnek helyettest, hogy a testvéred ne mehessen dolgozni, hanem kirúgják, ha nem tetszik valami...bár ez nyilván csak a munkaszerződéses melóknál van, a feketemunkánál nincs...amúgy igen, megmondanám a tesómnak
8/19 anonim válasza:
Igaza van az elöttem szólónak fel is pontoztam :)
9/19 anonim válasza:
Ez nagyon rossz, elhiszem:( Nem mondom, hogy hagyd ott a munkát, mert a pénz az pénz és gondolom, szükséged van rá, mint mindenkinek. Legjobb lesz, ha beszélsz a tesóddal, hogy a főnök ekkora paraszt és ez a helyzet, de nagyon sajnálod.
10/19 anonim válasza:
Te mit gondolsz arról, amit a főnök mondott a testvéredről? Igaznak érzed? Tényleg olyan a testvéred, hogy nem lehet kijönni vele? Vagy éppen a munkatársak kiállhatatlanok és próbálják őt kipiszkálni? Nem mindegy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!