Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam vagy ne mondjam?

Elmondjam vagy ne mondjam?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akivel még csak most értünk odáig hogy mondhatnánk hogy legjobb barátnők vagyunk. Sokat beszélgetünk, megyünk vásárolni, ide-oda. Régóta ismerjük egymást de csak most lettünk ennyire jóban.

Van egy barátja akit én mondjuk annyira nem ismertem de ahogy hallottam hogy milyen jól kijönnek meg hogy teljesen elvannak egymással jó benyomásom lett.

Most hétvégén barátnőm beteg lett nem tudott jönni buliba de én elmentem. Találkoztam a barátjával beszélgettünk, aztán elkezdett fogdosni. Mondtam hogy álljon le inkább menjen haza míg nem részeg. (Kocsival jött) Később kb. 1,5 órával láttam ahogy egy csajjal smárol. Közelebb mentem és láttam hogy azzal a csajjal van aki a barátnőmet meg akarta verni mert a sráccal jár.

Azóta már kétszer találkozott barátnőmmel és látszólag meg sem említette. Ma én is ott voltam amikor találkoztak erre beszólt nekem. Teljesen ki vagyok akadva. Szóljak barátnőmnek vagy ne? Tudom, millió ilyen kérdés van de tényleg nem tudom mit csináljak. Nagyon jónak ígérkezik a barátságunk nem akarom elrontani ilyennel. De azt sem akarom hogy ilyen sráccal legyen.

17/l

2010. márc. 24. 14:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
A barátság alapja az őszinteség, vegy ezt még nem hallottad? Nem értem miért nem egyértelmű neked, hogy mit tegyél? Ki a fontosabb az a srác, vagy a barátnőd?Az a baj csak, hogy nem mondtad el azonnal.
2010. márc. 24. 15:00
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám. :(
2010. márc. 24. 15:01
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a sztoriból nem tudsz jól kijönni. A barátnőd valószínűleg nagyon szerelmes, a barátságotok viszont nagyon friss. Ebből kifolyólag nem fog hinni neked és véget fog vetni a barátságotoknak ha elmondod. Ha pedig nem, akkor neked lesz bűntudatod és te magad leszel aki kerüli majd idővel a találkozókat és emiatt lesz vége a barátságotoknak. Tudom nem festettem szép képet a jövőt illetően, de valószínűleg ez lesz a vége. Sajnálom! :-(
2010. márc. 24. 15:02
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

A barátságotokat azzal rontanád el,ha nem rontanátok el.

Gondolom nem lehet valami régóta,hogy együtt vannak.

És, ha a fiú ilyen hamar megcsalta...akkor gondolhatod mennyire szereti.És még részeg sem volt(ezt írtad).

A helyedben elmondanám a barátnődnek.

De a beszélgetést azért kezd úgy, hogy te bírod a barátját meg minden csak jobban szereted a barátnődet annál, hogy ne érdemelje, hogy egy pasi játszon vele, és hülyét csináljon belőle mindenki előtt.

Szerintem mond el neki:)

2010. márc. 24. 15:05
 5/22 anonim ***** válasza:
28%

ma 15:02-nél a pont!

Ha beleavatkozol, és a srác letagad mindent, akkor te leszel a ...., mert (majd kitalál valamit) ha meggyőzi, ha meg nem mondasz semmit, akkor meg azért leszel......mert esetleg te számítasz később a srácra.

Én nem avatkoznék bele, de ciki a helyzet!

:(

29/F

2010. márc. 24. 15:09
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg a csávónak , hogy kap 1 órát, hogy elmondja vagy Te teszed meg. De előtte biztosítsd be magad, nehogy valami kamu mesével azt hazudja, hogy Te próbálkoztál be nála!
2010. márc. 24. 15:10
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el neki. Talán a srác piszkálni fog utána, utálni, meg beszólogatni, de kakild le! :)
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

előző

Minden csoda 3 napig tart.

9/22 anonim ***** válasza:
100%

Mar miert ilyen biztos hogy veget vetne a baratsagnak ha elmondja?? Gondolj mar bele, miert is? Mert elmondja az igazat? Es ettol o miben lenne hibas? Hogy nem hazudott, es nem falazott a baratjanak???

Mert, ha nem mondod el, az olyan. Ertem en, hogy rossz a helyzeted, de en a helyedben elmondanam, en is elvarnam a baratnomtol. Mondd el neki, hogy most ez rosszul esik neked is, de tudnia kell rola. Vartal kicsit hatha megmondja az igazat a baratja, de ugy erzed hogy tudnia kell rola, mert te nem akarod ot becsapni.

Nem ertem az ilyen embereket(mint az egyik elottem levo pl), akik mindig a homokba dugjak a fejuket, ahelyett hogy probalnak megoldani a problemat. Mert az attol meg hogy nem akarunk tudomast venni rola, meg ott van...

2010. márc. 24. 15:13
 10/22 A kérdező kommentje:

A sráctól különösebben nem félek. Így az hogy ő piszkálna azt pár nap alatt lerendezném.

Nem tudom hogy részeg volt-e akkor amikor azzal a csajjal volt mert nem beszéltem vele de azért szokott arra figyelni hogy részegen ne vezessen de hát ezek után...

2010. márc. 24. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!