Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha ezt közölné...

Mit szólnátok, ha ezt közölné veletek a párotok?

Figyelt kérdés
Párom nem akart gyereket, pedig 8 éve együtt vagyunk. Engem ráadásul meddőnek nyilvánítottak, mégis egyszeri óvatlanság után teherbe estem. Nagyon akartam ezt a babát, párom viszont az első héten nem tudta feldolgozni azt akarta menjek el abortuszra. Végül egy családsegítős hölgy segített neki túllendülni ki derült mi nyomta a lelkét, és azóta nagyon örül és rengeteget készül a baba érkezésére. Annyira hogy nagy házat akar venni. Ma este közölte velem, hogy mit szólnék hozzá, ha bevállalnánk 3 gyereket a támogatás miatt. Hát én ledöbbentem, kettőnél többre sosem gondoltam, meg úgy voltam, majd meglátjuk milyen lesz a kislányommal, milyen szülők leszünk. Ti bele mennétek? Bevallom nagyon nagy nekem ez a változás, párom egy gyereket se akart, most meg hirtelen 3-at. 26h km
2015. dec. 16. 19:04
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hogy a páromat milyennek találjátok.
2015. dec. 17. 19:40
 32/38 anonim ***** válasza:
60%

"3 gyereket a támogatás miatt. Hát én ledöbbentem, kettőnél többre sosem gondoltam, meg úgy voltam, majd meglátjuk milyen lesz a kislányommal, milyen szülők leszünk. Ti bele mennétek? Bevallom nagyon nagy nekem ez a változás, párom egy gyereket se akart, most meg hirtelen 3-at. 26h km"

Te se tudod, mit kérdeztél, miközben ott a kérdés hogy mit gondolunk a párról aki előbb abortuszra küldené az asszonyt, utána meg 3 kölköt akar azért a pénzért, amit csak azért dobtak be, mert 2018-ban választások lesznek. Vagy mit gondoltál, ki finanszírozza majd a 10 misit a tenyészkancáknak?

2015. dec. 17. 19:55
 33/38 A kérdező kommentje:
Aki azt akarja, hogy legyen majd dolgozó ember Magyarországon. Ezt már kifejtettem, az előbb. Én nem hiszem hogy 3 gyereket akarok majd(majd akkor nyilatkozom, ha eggyel elbírok :D ), de felháborító, hogy ,,tenyészkancáknak" titulálod azokat a nőket, akik 3 gyereket vállalnak. Nem tudom ki vagy te, tán Isten? Ha sajnálod azt a pénzt másoktól vállalj te is 3 gyereket, de azt elárulom sokkal többe kerül a felnevelésük mint sz@ros 10 millió...
2015. dec. 17. 20:07
 34/38 anonim ***** válasza:
Ahhoz szólj hozzá amit kérdeztél, mert zavaros az egész sztorid. Urad nem akar gyereket, most mégis. Téged ez megnyugtat? Most lebabáztat háromszor, aztán meggondolja magát, mert mégse lesz lóvé belőle. Na akkor mi lesz?
2015. dec. 17. 20:30
 35/38 A kérdező kommentje:
Inkább olvass vissza. Igazándiból már nem is érdekel ez a kérdés, unom. Uram meg mag csak annyiszor tud lebabáztatni ahányszor akarom.
2015. dec. 17. 20:47
 36/38 anonim ***** válasza:
Sejtettem, ha már tényekről lenne szó, menekül a kérdező. Szóval következő kérdés a kamuk helyett.
2015. dec. 17. 20:52
 37/38 anonim ***** válasza:
Te olyan pasitól akarsz nagy családot, aki vígan kúrogatott, mert egyrészt nem is akart gyereket, téged meg meddőnek hitt, amikor meg véletlen mégis összejött, rögtön abortuszra küldött? És a családsegítősnek kellett rábeszélnie? Utána meg hall a tv-ben valami jó kis népámító szöveget, és rögtön legyen 3 gyerek, mert azzal sok pénz jár? Hát, tudod, neked is az agyadra mentek a hormonok, mert nem tudsz józanul gondolkodni...Majd amikro meg rájön, hogy az a pénz édeskevés ahhoz, hogy feledtesse vele, hogy miért is nem akart ő soha gyereket, meg több a baj velük, mint a haszon, amit pénzben hoznak, és lelép, hogy ő nem ezt akarta, ő nem ilyen életet akart, aztán majd te is olyan exfeleség leszel, akit az új barátnőknek úgy emleget, hogy csőbe húzott, meg direkt teherbe esett az ő akaratán kívül...Igazad van, nem ismerjük, de amit leírtál róla, kb ennyi a következtetésem a jövőtökre nézve. De ne legyen igazam...
2015. dec. 18. 11:07
 38/38 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, az elso nehany het almatlanul toltott ejszaka utan lemond a parod meg a masodik gyerekrol is:D
2015. dec. 18. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!