Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha ezt közölné...

Mit szólnátok, ha ezt közölné veletek a párotok?

Figyelt kérdés
Párom nem akart gyereket, pedig 8 éve együtt vagyunk. Engem ráadásul meddőnek nyilvánítottak, mégis egyszeri óvatlanság után teherbe estem. Nagyon akartam ezt a babát, párom viszont az első héten nem tudta feldolgozni azt akarta menjek el abortuszra. Végül egy családsegítős hölgy segített neki túllendülni ki derült mi nyomta a lelkét, és azóta nagyon örül és rengeteget készül a baba érkezésére. Annyira hogy nagy házat akar venni. Ma este közölte velem, hogy mit szólnék hozzá, ha bevállalnánk 3 gyereket a támogatás miatt. Hát én ledöbbentem, kettőnél többre sosem gondoltam, meg úgy voltam, majd meglátjuk milyen lesz a kislányommal, milyen szülők leszünk. Ti bele mennétek? Bevallom nagyon nagy nekem ez a változás, párom egy gyereket se akart, most meg hirtelen 3-at. 26h km
2015. dec. 16. 19:04
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Én se azt írtam, hogy egyből rohanunk és intézkedünk, csak meglepett párom reakciója, sokat változott jó irányba, mióta terhes vagyok. :) Azt se hiszem, hogy csak a pénz miatt mondta a 3 gyereket, mert az ő nyakán is fognak csüngeni a kölykök nem csak az enyémen és a felnevelésük sem kis pénz, pl egyetem. Szerintem kettőben fogunk kiegyezni. :D
2015. dec. 16. 21:15
 22/38 anonim ***** válasza:
0%
pocakmanó...
2015. dec. 16. 22:55
 23/38 anonim ***** válasza:

11: Fordítva is meg tudja csinálni ez a doki? Én nagyon nem akarok menstruálni.

:)

2015. dec. 17. 02:45
 24/38 Logout99 ***** válasza:
60%
10 millios tamogatas ???? :D
2015. dec. 17. 04:37
 25/38 A kérdező kommentje:

22, valami bajod van azzal, hogy becézem a gyerekem?! Mi a halálnak nem lehet normálisan válaszolni? El tudom képzelni az ilyen emberekről milyen életük lehet, besavanyodottak és egyetlen kedvelt időtöltésük, hogy itt keressenek kérdéseket amikbe beleköthetnek.

23-as te meg távolíttasd el a méhed! Garantáltan nem fogsz vérezni!

2015. dec. 17. 08:00
 26/38 anonim ***** válasza:
Elég éretlennek tűnk a párod.
2015. dec. 17. 10:29
 27/38 anonim ***** válasza:
56%
Engem nagyon aggasztana az, hogy kijelentette hogy nem akar gyereket, most meg már lelkesedik. Mi lesz ha megvan a gyerek és hirtelen eltűnik a lelkesedés.. és a párod is? 8 év, elküldött abortuszra, most meg már 3 gyerek kéne... Ilyen helyzetben én előre felkészülnék arra a helyzetre, amikor egyszer csak nem jön haza, csak jön az SMS hogy most el kell gondolkodnia az életéről.
2015. dec. 17. 19:16
 28/38 A kérdező kommentje:
24-es igen annyi, ha új házat veszel. Itt sokan nevettek, de abba nem gondoltok bele, ha nem születik elég magyar gyerek, nem lesz aki kitermelje a nyugdíjatokat. Na ugye ez így már nem felháborító. Szerintetek az mennyibe kerülne az államnak? Szégyenletes, hogy azokat szidjátok, akik élni akarnak ezzel a támogatással és több gyereket vállalnak. Inkább az ingyenélő romáktól kéne elvenni a segélyt. Ők sokkal több pénzt felemésztenek mint ahányan majd felveszik, vagy fel tudják venni ezt a támogatást. Lehet nevetni!
2015. dec. 17. 19:21
 29/38 A kérdező kommentje:
27-es itt látszik, hogy nem ismered, ő nem egy link felelőtlen típus, megint más a kezdeti ijedtség és más el hagyni egy gyereket. Én nem félek ilyentől és ez nem naivitás, mielőtt bárki is letámad.
2015. dec. 17. 19:28
 30/38 anonim ***** válasza:
Akkor felesleges a kérdés, te nagyon ismered őt, úgysem érdekel hogy ki mit mond. Fej a homokban, következő kérdés.
2015. dec. 17. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!