Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha ezt közölné...

Mit szólnátok, ha ezt közölné veletek a párotok?

Figyelt kérdés
Párom nem akart gyereket, pedig 8 éve együtt vagyunk. Engem ráadásul meddőnek nyilvánítottak, mégis egyszeri óvatlanság után teherbe estem. Nagyon akartam ezt a babát, párom viszont az első héten nem tudta feldolgozni azt akarta menjek el abortuszra. Végül egy családsegítős hölgy segített neki túllendülni ki derült mi nyomta a lelkét, és azóta nagyon örül és rengeteget készül a baba érkezésére. Annyira hogy nagy házat akar venni. Ma este közölte velem, hogy mit szólnék hozzá, ha bevállalnánk 3 gyereket a támogatás miatt. Hát én ledöbbentem, kettőnél többre sosem gondoltam, meg úgy voltam, majd meglátjuk milyen lesz a kislányommal, milyen szülők leszünk. Ti bele mennétek? Bevallom nagyon nagy nekem ez a változás, párom egy gyereket se akart, most meg hirtelen 3-at. 26h km
2015. dec. 16. 19:04
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hülye, de mivel nem terveztünk babát, nekem megfelelt. Sok mindenben én sem értek vele egyet, de neki köszönhetem, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után lett ciklusom. Teljesen normális TSH-val pajzsmirigy alulműködésem lett és 1 évig egyáltalán nem volt menzeszem. Pcos-es lettem, ezenkívül rájött arra hogy t3 rezisztenciám is van, így nemcsak letroxot szedek hanem trijodthyronint is. Nem szedtem rendesen a letroxot, t3 kúrát csináltam már 2 hónapja, de közben teherbe estem, nem tudom ez közbejátszott e...
2015. dec. 16. 20:04
 12/38 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg hallotta a hírekben a 10 milliós támogatásról szóló híreket. Férjemet is felvillanyozta, de a bevezetés időpontjáról és a feltételrendszerről nem beszéltek, (szóval egyenlőre csak üres ígéret) másrészt 10 millió forint egy új építésű házhoz édes kevés. Azért kell még hozzátenni bőven
2015. dec. 16. 20:04
 13/38 A kérdező kommentje:
Van már félretett pénzünk, nem a semmiből akarunk házat.
2015. dec. 16. 20:07
 14/38 A kérdező kommentje:
Igen ezt az interjút nézte... :D Majd kíváncsi leszek, ha visszaszívják akar e 3 gyereket, de most mindenesetre már elképzelte, ahogy körülöttünk ugrál 3 csemete. :D Nekem kicsit sok...
2015. dec. 16. 20:10
 15/38 anonim ***** válasza:
64%
Nemhogy 3, 1 gyereket sem szülnék ilyen embernek, sőt, szóba sem állnék ilyen emberrel, aki alapból nem akar gyereket, de a segély miatt már jól jönne rögtön 3 is. Ez undorító, gusztustalan, és pofátlanság mind az anyával, mind a gyerekekkel, mind az adófizetőkkel szemben, akiknek a pénzéből segélyezik a szaporodókat.
2015. dec. 16. 20:23
 16/38 anonim ***** válasza:
78%
Nem hiszem, hogy tudni szeretném milyen apa lesz abból az emberből aki a támogatás miatt akar több gyereket... :/
2015. dec. 16. 20:29
 17/38 A kérdező kommentje:
Nagyon ért a gyerekekhez, mindennap beszél a pocakmanóhoz. :) Nem ismeritek.
2015. dec. 16. 20:37
 18/38 anonim ***** válasza:
86%
Milyen jó hogy külföldön adózom!
2015. dec. 16. 20:53
 19/38 anonim ***** válasza:
67%

"Van már félretett pénzünk, nem a semmiből akarunk házat."

Sehol nem írtam, hogy a semmiből akarsz házat. Azt írtam, hogy 10 millió édes kevés az építkezéshez, mert 20-25 millió alatt nem építesz házat manapság, (még alacsony árat írtam), ráadásul a telket is meg kell venni.

Nálunk lesz három gyerek, mégis szkeptikus vagyok ezzel az egésszel kapcsolatban.

2015. dec. 16. 20:56
 20/38 anonim ***** válasza:
50%

"nem is foglalkoznek ezzel, Gál g neg nem szuletik a baba es el nem Répási k egy jo fel ev, addig a ferjednek csak elkepzelesei lehetnek. Utana meg mar konkretumok is :-). A Lengyel g, h ne hozzatok elhamwrkodott dobtest."

Tegyétek már le azt a qva telefont, nem értem, egyeseknek már miért nem jó normális számítógépről netezni.

2015. dec. 16. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!