Mit szólnátok, ha ezt közölné veletek a párotok?
Figyelt kérdés
Párom nem akart gyereket, pedig 8 éve együtt vagyunk. Engem ráadásul meddőnek nyilvánítottak, mégis egyszeri óvatlanság után teherbe estem. Nagyon akartam ezt a babát, párom viszont az első héten nem tudta feldolgozni azt akarta menjek el abortuszra. Végül egy családsegítős hölgy segített neki túllendülni ki derült mi nyomta a lelkét, és azóta nagyon örül és rengeteget készül a baba érkezésére. Annyira hogy nagy házat akar venni. Ma este közölte velem, hogy mit szólnék hozzá, ha bevállalnánk 3 gyereket a támogatás miatt. Hát én ledöbbentem, kettőnél többre sosem gondoltam, meg úgy voltam, majd meglátjuk milyen lesz a kislányommal, milyen szülők leszünk. Ti bele mennétek? Bevallom nagyon nagy nekem ez a változás, párom egy gyereket se akart, most meg hirtelen 3-at. 26h km2015. dec. 16. 19:04
1/38 anonim válasza:
ha már ez a baba is nehezen jött össze hogy akartok 3 at
2/38 anonim válasza:
Ne a támogatás miatt legyen több gyermeketek. Kérdezd meg, hogy ha nem lenne ez a támogatás, akkor is szeretné-e?
3/38 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az, nem jött össze nehezen, egyszer nem védekeztünk. Nem is értettem a dokit, rendszeres volt a ciklusom és éreztem, hogy van peteérésem, de ő azt mondta a magas prolaktin szintem miatt nem lehet.
2015. dec. 16. 19:19
4/38 anonim válasza:
Már 2gyerekre is lesz adókedvzmény!De remélem a párod tudja,hogy bármikor törölhetik..a támogatásokat!Meg ne azért akarjon 3-at mert támogatást kap,ne az államnak akarjon! Mai világa eggyet sem könnyű felnevelni,nem hogy 3-at..
5/38 anonim válasza:
nem mennek bele, nekem a gyerek a fontos, nem a nyavalyas tamogatas.
es arra gondolt hogy a gyerekeket fel is kell nevelni?
7/38 anonim válasza:
Nem vallalnek, de egyelore nem is foglalkoznek ezzel, Gál g neg nem szuletik a baba es el nem Répási k egy jo fel ev, addig a ferjednek csak elkepzelesei lehetnek. Utana meg mar konkretumok is :-). A Lengyel g, h ne hozzatok elhamwrkodott dobtest.
A magas prolajtib szint gyogyszeresen jol kezelgeto, raadasul anelkul is ingadozhat a baba javara. Nekem a felso hatarertek 9xese volt, ezejet a sorokat a jetevesem mellol irom
8/38 anonim válasza:
Biztos meghallgatta az Ákos interjút.
9/38 anonim válasza:
Latszik, h parszor belenyult... :-)
10/38 anonim válasza:
Mese, mese, mátka...
Meddőként védekezel, a párod családsegítőbe jár lelkisegélyért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!