Szerintetek ez normális családon belűl? Barátomról és a hugáról van szó.
először énis majd leültem a földre mikor párom kiszambázott egyszál semmiben fürdés után,hogy kenjem be krémmel,anyukája meg ott fözöcskézett mellettünk,és miközben én bekentem a kisfia hátsóját,ő a szájábanyomott egy kanál kaját kostolásra...
következő "meglepiként" párom anyja napozni készült,apja nem volt otthon,csak mi hárman,igy a kisfiát (aki amugy 25éves) kérte meg hogy kenje be...erre levette a felsőjét,melltarto nulla,lefeküdt,hogy kenje be...
anyám előtt öltözök,meg bejöhet,meg azonos nemű rokon,barátnő is oké,de másik nemből csak párom lásson már sztem...
de lehet én vagyok prűd...
22/L
Szerinetm sincs ebben semmi rossz.
Mi nem járkáltunk a lakásban pucéron,de ha valaki fürdött akkor természetesen bementünk fogat mosni vagy borotválkozni meg ilyenek.Nem nézegettük egymást,elvégeztük a dolgunkat és kész kijöttünk.
Am mai napig ha a tesóm hazajön és pont fürdik amikor átmegyek hozzájuk akkor szól hogy mossam meg a hátát :)
am 2 bátyám van én 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!