Szerintetek ez normális családon belűl? Barátomról és a hugáról van szó.
Szerintem is kissé fura, én sem mászkálok be a családtagjaimhoz be a fürdőbe.
Viszont a pároméknál ez teljesen normálisnak számítana. Amikor először náluk aludtam, teljesen ledöbbentem, amikor a párom meztelenül kisétált a konyháb az anyjához valamit kérdezni. Azzal magyaráta, hogy ez teljesn természetes, hisz ő az anyja, ő szülte stb. (hozzáteszem, a párpm már 30 éves)Mesélte régebben az apja, öccse és ő is meztelenült volt otthon.
Én szépen megkértem a páromat, hogy többet ne csinálja ezt, mert engem zavar, és a mi közös lakásunkban sem lesz ez szokás, ha majd lesznek gyerekeink. Azóta sem fordult elő ez az eset szerencsére. :) Szóval, szerintem ha ez zavar, akkor Te is nyugodtan mond el neki a véleményed erről!
Az már 5 éves korában is látszódott,hogy kicsi lesz,amikor még a fenekét törölgette...
A nemi életeteken meg max a te agyad jár,hidd el.
Amennyiben szexuál-pszichológiailag nézzük a kérdést, akkor nem normális. Sőt, az sem, ha az apuka vagy az anyuka meztelenkedik a gyermeke előtt, ha az már egy bizonyos kor felett van.
Azt mondja erről az irodalom, hogy ha már egy gyermek elkezd érdeklődni az ellenkező nem iránt, akkor a szülők már ne mászkáljanak a gyerekek előtt meztelenül. Bizonyos esetekben a felnőttkori szexuális életben alakulhatnak ki problémák az olyan gyerekeknél, akiknél természetes volt a meztelenkedés. Ez az ellenkező nemű szülőknél-gyerekeknél értendő.
Valószínűleg ugyanez igaz lehet a testvéreknél is, bár valóban ahány ház, annyi szokás...
Hiába offolsz nem így van....tapasztalatból tudom:-)
Igazán már két évesen látszódott,vagy inkább alig látszódott...sőt két éves korban már simán "feláll".Csak figyeld meg a fiadat fürdés közben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!