Mit válaszolnál, ha az anyósod többször elmondaná, hogy becsüld meg magad, mert az ő fiával aztán megfogtad az Isten lábát?
Nem feltétlenül,de elég erős célozgatás,arra,hogy becsüld meg.Szóval még mindig tartom az "igen,ezért mentem hozzá kezdetű mondatot"ja és még kiegészítheted annyival,hogy a mama lelke is megnyugodjon,hogy vigyázol rá,és tisztában vagy az értékeivel.De mondd, azt a mamának,hogy azért a fia sem járt rosszul veled!
Tudom,hogy ismételtem az előttem szólókat,de szerintem erre jobb nincs.
Off
Ja és aki azt kérdezte,hogy vannak-e normális fiús anyák?
Igen vannak,én anyósomnak két fia van,neki is vannak hibái,mint ahogy nekem,de lányaként szeret.Vitás kérdésekben pedig jól meg szokta látni,hogy ki mellé kell állni.
Már ne haragudj, de ebből a "kinyilatkoztatásból", hogy milyen nagyszerű ember a férjed, azért kizárólag ez következik - rendben, a hangsúlyt nem halljuk hozzá... de azt gondolom, hogy ez valahol a te önbizalmadról is szól: kevés az önbizalmad, ha szerinted ezzel téged minősít le. Azok, akik számára egyértelmű válasz erre az, hogy ezért mentél hozzá, mert neked is megvan a magadhoz való eszed, nos ők azok, akik kellő egészséges önbizalommal állnak a kérdéshez.
Következhet ebből a mondatból csupán csak annyi is, hogy a mama büszke a fiára - és pont, nem kell túlragozni.
Persze, ha te ezt hallottad ki, akkor annak is meg lehet az alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!