Szakítás után gyűlölködő sms-re válaszolnál?
Arról van szó, hogy pár napja szakítottunk a barátommal, és én több nap után írtam neki egy olyan sms-t hogy azok után ahogy bánt velem, meggyűlöltem, és hogy el sem tudja képzelni mennyire utálom már. Nem válaszolt. Biztos rosszul esett neki, hiszen nekem is rosszul esett volna ha ilyet ír. Nem is vártam hogy válaszoljon rá, biztos nem is fog.
Mind a ketten ludasak vagyunk a szakításban. De ő sokkal jobban, remélem egyszer észreveszi magát.
Szerintetek mit gondolhat, hogy ilyet írtam neki? Mi járhat a fejében? Vajon elgondolkozik majd?
Nem válaszolnék.
És mit gondolnék, ha ilyet kapnék az extől? Megerősítene abban, h egy hülye p*cs :)
25/N
röhögve kitörölte... (legalábbis az én ex-em ezt csinálta - később bevallotta, vagy megmutatta az új barátnőjének, hogy milyen milyen is vagy...)
Hogy mit kellett volna csinálni? Csendben maradni, nem küldözgetni sms-ket e-maileket...hidd el az jobban fáj...sőt! Elárulom neked hogy ha még tetézni akarnád, és ha ő küld e-mailt, sms-t és ha nem válaszolsz rá az még jobban fáj az illetőnek... egyszóval most te vagy a másik oldalon... szívás... tudod: hallgatni arany
Őszintén?
Nem fog tetszeni a válasz. :(
A helyzet, hogy én ezt egy szánalmas vergődésnek könyvelném el, ami megerősítene abban, hogy jobb nekünk külön.
Az ha nem keresed a másikat sokkal jobban elgondolkoztatná, akkor foglalkoztatná, hogy tényleg nem érdekled, vagy mi van... így könnyedén elkönyveli, hogy igen, mégiscsak mély nyomot hagyott benned... gonoszul hangzik, de tény, hogy ez a többségnek azért valahol - ha nem is jól esik, de - egy amolyan "én nyertem, ő szenved jobban" érzés.
Szerintem teljesen felesleges volt megírnod azt az sms-t. Nem bántani akarlak, de magadat alacsonyítottad le vele.
Ha nem reagált rá semmit, akkor örülj. Ha menthetetlen a kapcsolatotok, akkor inkább csendben heverjétek ki egymást, minthogy mocskolódjatok. Az méltatlan.
én se méltatnám válaszra. hülyeség volt írnod.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!