Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lettem 15 éves, mit...

Most lettem 15 éves, mit tegyek, hogy a szüleim megengedjék, hogy ott aludjak a barátomnál?

Figyelt kérdés
Egyébként a dolog már megtörtént, de a szüleim nem tudják, szerintetek, ha elmondanám akkor engedékenyebbek lennének vagy még inkább tiltanák? 9 hónapja vagyunk együtt és aludtam már nála, de titokban, mert nem engedik, úgy tudták, hogy barátnőimmel van csajos buli meg ilyenek...
2010. márc. 21. 09:39
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
68%
Nézd szerintem a legalsó határ a 16,de én inkább a 17-et mondanám szívem szerint,mert egyébként meg marha önállótlan sok fiatal ,mindenhova kisérgetni kell őket,egy dokihoz nem tudnak elmenni.Én is azt tapasztaltam,hogy a hátuk mögött nem túl szépeket mondanak az ennyi idős csajokról,tök mindegy hogy az első volt,én is szormoúnak tartom.Anyudnak ezek után már nyugodtan szólhatsz,hát látom marha jó nevelést kaptál,ha már 14 évesen ezen törted a fejed.
2010. márc. 22. 13:58
 22/41 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos már egyre fiatalabb lányok vesztik el a szüzességüket és nem jönnek rá hogy hülyeséget csinálnak.Erre csak akkor jönnek rá ,ha egyáltalán rájönnek amikor belép valaki az életükbe akinek tényleg mindent odaadnának csakhogy már belül üresek.Én 19 évesen aludtam először a barátomnál de én mindent elmondtam a szüleimnek első perctől és bíztak bennem(nem kellet hazudozni),akkor már természetesnek vették hogy nála alszom.De mi 2 év ismerkedés után összeköltöztünk,azóta 8 év telt el ,házasok vagyunk és 2 gyerekünk van.27 éves Nő.
2010. márc. 27. 23:58
 23/41 anonim válasza:
46%
Menj vissza babázni kislányom :))
2010. márc. 28. 09:57
 24/41 anonim válasza:
80%

Szerintem nagyon elkapkodtad ezt a dolgot a barátoddal...

Egyet értek az egyik előttem szólóval...neked is legalább 17 éves korodig ráért volna...

15 évesen ha ilyen kérdést tettem volna fel anyumnak tuti kiakadt volna...És megértem, mert egy 15 éves még gyerek!!!

Bár én már 18 voltam amikor először lefeküdtem egy fiúval,de nem a legjobb döntés volt...

A mostani párommal 3 hónapja jártunk amikor odaálltam anyu elé és megkérdeztem, hogy itt aludhatna-e.Látta, hogy rendes gyerek úgy hogy belement.

Szerintem minden képen őszintének kellene lenned anyuddal ha már így rákérdezett a dologra...Nem jó dolog hazudni...persze a részletekbe nem kell beavatni, de beszéljetek meg ilyen dolgokat...

De persze azzal van gondja, hogy még csak 15 vagy...

2010. márc. 28. 11:09
 25/41 anonim ***** válasza:

A szülők már csak ilyenek.

Kár, hogy nincs egy nővéred, az mindig jól jön.

Az apukád ugyis rá fog jönni, mindegyik rájön nem tudom hogyan ez valami hetedik érzék lehet. Akkor mond el nekik, ha úgy érzed, ha vagytok olyan jóban szerintem nem muszály, de ha megkérdezik inkább ne hazudj.

Ja és egyébként nem olyan hosszú idő amíg 18 leszel, hiába látszik annak. A szülők meg azért agódnak mert szülők ez a dolguk, és ha te vagy az egyetlen vagy a legidősebb lányuk egész biztos túlzásba viszik, de igazából tényleg azért mert szeretnek.

Egyébként szerintem nem lehet olyat mondani, hogy korai vagy késői, azt mindenkinek saját magának kell tudni. Én ugyan néhány évvel idősebb voltam a kérdezőnél, de azok a barátaim is boldog családban élnek ma, akik már 15 évesen megtették.

2010. márc. 28. 13:20
 26/41 anonim ***** válasza:
55%

Nem olvastam végig a kommenteket, de amit tehetsz, vagyis amit én tennék a helyedben:

szerveznék pár közös programot a barátoddal meg a szüleiddel, most jó idő van, lehet menni mátrába, ilyesmi.

ha segítség kell otthon, pl még egy férfiember, akkor rögtön szólj neki, majdcsak segít már...

meg hívd át magadhoz amikor csak tudod, sokat legyetek pl ha van tesód avval is.

ha névnap, szülinap, karácsony vagy, egy szál virág, egy üveg bor anyunak apunak, a figyelmesség mindig jó.

meg megmondhatod, hogy ideje lenne elmenni nőgyógyászhoz, mert jobb volna ha szednél tabit.

Ha ez nem jön be, akkor semmi:D Nálam ez sem jött be, pedig minden pontot részletesen kimerítettem... több szerencsét =) (másfél éves kapcsolatnál egyszer engedték meg, pedig 16L vagyok párom meg 15F ([májusi])

2010. márc. 28. 20:06
 27/41 anonim válasza:
37%
Nőj fel!
2010. márc. 28. 20:09
 28/41 anonim ***** válasza:
30%
Ha figyelmesen átnézed a fehérneműs fiókodat, az alján még megtalálhatod a gumibugyidat. A babázgatás való még neked, hiába viszket a feneked. Nem attól leszel nagylány, ha lefekszel valakivel. Akkor leszel nagylány, ha eléred a fizikai, a szellemi és társadalmi érettséget. (A három érettség nem köthető azonos korhoz, sőt egyénenként is változó.)
2010. márc. 29. 08:57
 29/41 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem ezt a sok lehurrogást. A kérdező nem azt kérdezte, szerintetek jó-e hogy 15 évesen sexel, hanem, hogy hogyan kezelje a szüleivel kapcsolatban ezt a kérdést. És ilyen szempontból teljesen mindegy, hogy 15 vagy 21 éves. Aki így kiakadt annak van gyereke?
2010. márc. 29. 21:27
 30/41 anonim ***** válasza:

Igen, van gyerekem!

A megjegyzésed részben igaz, de tanulni soha sem késő! Talán valamit megért a kérdező a „sok kifakadásból”!Kislány még és babázgasson, ne a fiúkon járjon az esze!!!

2010. márc. 30. 05:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!