Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a szüleim (leginkább apukám), hogy megengedjék, a barátomnál aludjak?

Figyelt kérdés
ziszatok! nemtudom hogy vegyem rá anyumékat, hogy megengedjék hogy barátomnál aludjak? 8hónapja vagyunk együtt, én 16 ő 19. régebben beszéltünk erről anyummal de azt mondta ezzel méf ráérek..akkor voltunk 5hónaposak. azthiszem anyut meg lehetne vhogy győzni, de apum problémás. nagyon félt :S:S..2és fél hónapja élünk nemi életet a barátommal, fogamzésgátlót szedek 14napja! hogyan kérjem meg apukám? nagyon régimódi sajnos :S..ötletek?
2009. jan. 22. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
én is ugyanebben a cipőben járok, de talán mutasd be a szüleidnek hogy megbízzanak benne vagy nemtom :( pedig már a 2. x-et taposom...
2009. jan. 22. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
én is a 4. hónap után vetettem fel az ottalvós témát,akkor nem engedték meg.később viszont megbeszéltem a szüleimmel,és minden rendben volt.mond el apukádnak,hogy szeretite egymást,és hogy a fiú nagyon vigyáz rád.arról is biztosítsd,hogy védekeztek(már ha tudja hogy éltek nemi életet).ezek után szerintem e fog engedni.vagy esetleg próbáld előbb anyukáddal megbeszélni,hogy segítsem puhítani apukádon:)
2009. jan. 22. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
18:27 vagyok.bocs a helyesírásért:)
2009. jan. 22. 18:28
 4/8 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak annyit hogy már ismerik, be van mutatva meg minden..2.-nak konkrétan nem mondtam neki h apu nem vagyok szűz =D de valszeg sejti, mert szilveszterkor házibuliba voltunk és ott is együtt aludtunk, akkor megengedte h 1üt aludjunk, csak az muszály volt mert hazajönni nemtudtam volna hajnalba... csak ez más :S
2009. jan. 22. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem ugyanez a problémám én 18 múltam a barátom 24 lesz, és a szüleim nagyon régimódiak. Én még fel sem merem vetni a témát, 3 hónapja vagyok vele. úgyhogy a kérdésed számomra is nagyon hasznos, mert fogalmam sincs, hogy érjem el az ottalvást. Szerintük a tanulás az első, és úgysem ő lesz az igazi,ráérek még. Csakhogy ilyen hozzáállással nem tudok mit kezdeni.
2009. jan. 22. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:

aludjatok ottt !!!!

Nekemis minden ilyen ott alvos témát tiltottak a szülök , nem is tudtam kifejlödni még most sem pedig már elmultam 2X éves is !!

2009. jan. 22. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez igen kínos!Még a kérdező szüleit talán-talán megértem,de aki már 18 elmúlt?!Csajok!vagy a sarkatokra álltok és azt mondjátok h én igenis most a barátomnál fogok aludni vagy hallgattok csendben és egy kicsit piszkosabb módszert választatok.Én apukámmal soha nem beszéltem meg semmi pasis dolgot a mostani páromig,persze inkább csak azt mondom ,h eddig csak róla tud.Az első barátomnál azt csináltam h azt mondtam neki h elmegyek a bnőmmel bulizni,persze ez igaz volt de csak az egyik fele(anyukám persze tudott mindig mindenről)

vagy leültök aputokkal és megbeszélitek ,h ne féltsen annyira (persze ne mondjátok neki meg nyersen h "fater máá nem vok szűz" meg ilyen jellegű,csak kerítsétek szépen körbe a dolgokat.pl:megkérdezitek h apa ott aludhatok a barátomnál? erre ő:nem!

tök higgadtan kell vele kommunikálni h lássa érett vagy nem egy hisztis pi..a....vissza kell kérdezni h hát apukám,miért nem engeded meg?erre ő mert túl fiatal vagy..és a szokásos sablon

erre ti: de apa már x ideje együtt vagyunk,ha annyira meg akartuk volna tenni,már rég megtettük volna!nem bízol bennem?...meg stb..stb

ez egy kezdő löket..innen a ti dolgotok hogyan ügyeskedtek!

sok sikert!

ui:nem kell hazudni csak az igazság szebbik felét kell mondani v kétértelműen kell ....

2009. jan. 22. 19:37
 8/8 anonim válasza:
100%
Kb. 3 hónapja nekem is ez volt a problémám.Én úgy tudtam rávenni apukámat h engedje meg h itt aludjon a barátom h megkértem anyukámat segítsen.(16 vagyok a párom 18 több mint 2 és fél éve vagyunk együtt)Hárman ültünk a konyhában,bezsélgettünk én feltettem a kérdést a választ természetesen az volt h nem de aztán anya is kezdte mondtani h jaj de mi nem leszünk itt egész este ne legyek már egyedül itthon és végülis bele ment.Bár csak másnap mondott rá igent annak ellenére h júniusban két másik barátunkkal voltunk nyaralni és ott is együtt aludtunk.Én csak azt tudom javasolni h anyukád segítségét kérd de a kérdést mindenképpen te tedd fel és biztosítsd arról h akármi történik vigyázni fogsz magadra és ugyanúgy a barátod is.Azóta mellesleg mindössze 2* aludtunk együtt a hétvégén lesz a harmadik szóval ha most még meg is engedi apukád nem bizti h túl gyakran fogja megengedni máskor is.Legalábbis ha valóban régimódi.Szerintem.De én alegjobbakat kívánom neked és tényleg csak őszintén,hazudni semmiképp ne hazudj.
2009. jan. 22. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!