Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lettem 15 éves, mit...

Most lettem 15 éves, mit tegyek, hogy a szüleim megengedjék, hogy ott aludjak a barátomnál?

Figyelt kérdés
Egyébként a dolog már megtörtént, de a szüleim nem tudják, szerintetek, ha elmondanám akkor engedékenyebbek lennének vagy még inkább tiltanák? 9 hónapja vagyunk együtt és aludtam már nála, de titokban, mert nem engedik, úgy tudták, hogy barátnőimmel van csajos buli meg ilyenek...
2010. márc. 21. 09:39
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
88%

ja mhát annyira naivak azért ők sem lehetnek, hogy beveszik ezt a "csajos bui" dolgot ....

ha mégis, akkor pedig itt az idő, hogy felébredjenek sztem, tehát akárhogyan is nézem, csak jól jössz ki, ha elmondod

2010. márc. 21. 10:31
 12/41 anonim válasza:
70%

én most vagyok 18, én is kb. olyan idős lehettem mint te, amikor megtörtént, de egyáltalán nem bántam meg, és szerintem mindenkinek joga van hozzá, hogy maga döntse el, mikor akarja elveszíteni a szüzességét (én 14 éves kor alatt nem javasolnám, illetve sokkal idősebb partnerrel, mert evidens, hogy egy fiatal lánynál nem a belső értékekre hajt).

szerintem ne mondd el a szüleidnek, várj addig, amíg tényleg nem engedik meg maguktól, úgy kell tűnnie, mintha a saját választásuk lett volna, hogy megengedik ezt neked. ha megmondod hogy megszegted a szabályaikat, csak egyre szigorúbb tiltásokat kapsz. valószínűleg még nem tudják hogy lefeküdtél vele, és nyugodtak. ez később még talán a hasznodra is válhat.

2010. márc. 21. 10:46
 13/41 anonim ***** válasza:
69%

Hát mondjuk ez, hogy anyukád azért nem engedi, hogy a barátod aludjon nálatok, mert "mit szólnak a szomszédok", eléggé gáz érvelés.

Na mindegy, szerintem mondd el neki, hogy már voltatok együtt, úgyis azt mondta, hogy szólj neki, és akkor elvisz orvoshoz. Ezek szerint ő is számít rá, hogy ez megtörténhet, ráadásul kedveli a barátodat. Ha már elvitt dokihoz, és írattatok fel gyógyszert, talán engedékenyebb lesz, hogy azért akkora baj már nem nagyon történhet.

2010. márc. 21. 10:53
 14/41 anonim ***** válasza:
54%
Megint egy igen értelmes és érett tinivel van dolgunk. Nyugi, anyuék úgyis megtudják, ha egy éven belül azzal állítasz haza, hogy terhes vagy. Szánalmas...
2010. márc. 21. 11:16
 15/41 anonim ***** válasza:
50%
Én 16éves kortól engedném. Szerintem várhattatok volna még vele. Szerintem ne mond el, bár ha ezután elkezdenének tiltani annak se lenne sok értelme, mert már megtörtént és akkor aztán főleg lázadnál. Hát az egészet nem így kellett volna. Most már mindegy.
2010. márc. 21. 11:19
 16/41 anonim ***** válasza:
78%

szerintem azért nem engednek mert nem vagy elég érett a szexhez és igazuk van, várjatok még egy évet az együttalvással és ha már csináljátok akkor VÉDEKEZZETEK! Legyen nálatok mindig óvszer és ne dőlj be abba a dumába amikor azt mondja a srác hogy nyugi majd én vigyázok mert általában igy lesznek a tinik terhesek.

Mond meg a szüleidnek légy velük őszinte!

2010. márc. 21. 12:21
 17/41 anonim ***** válasza:
78%
Hát ami megtörtént, azon már nem lehet segíteni, de mindenképpen mondd el anyukádnak. Pontosan azért olyan szigorú, mert félt és szeret. Nem szabad félni az édesanyádtól, hiszen bármennyire is elképzelhetetlen, neki vagy a legfontosabb a világon. A lányom 12 éves, és tudom, hogy bármit is tenne, sokkal jobban fájna, hogy hazudik és eltitkol előttem egy ennyire súlyos dolgot. A szexnek nagyon sok nagyon komoly következménye lehet és mivel ők felelnek érted, erről joguk van tudni.Neked pedig hidd el, hogy érdekedben áll. Nem az ott alvás itt a legnagyobb gond, amúgy lehet, hogy megengednék.
2010. márc. 21. 12:51
 18/41 anonim ***** válasza:
78%

Én azt javasolnám, hogy mondd el anyukádnak, hisz külön megkért, hogy mondd el neki, ha megtörténik és akkor segít. Szóval biztos, hogy nem lenne szigorúbb. Annyit azért hozzátennék, hogy szerintem a szüleid látják a kapcsolatotokat és mivel idősebbek, van több élet tapasztalatuk és lehet, hogy okkal mondják, hogy ebből nem lesz semmi és csak meg akarnak kímélni a csalódástól. Szerintem is még nagyon fiatal vagy az ilyesmihez, de ha anyukád már külön szólt neked, tuti, hogy nem fog megharagudni és tiltani.

23/N

2010. márc. 21. 17:14
 19/41 anonim ***** válasza:
65%
Ennyi idősen nem kell együtt aludni senkivel. És lefeküdni se. Bizonyos szellemi érettség is kell a szexhez. Egy kiégett lány leszel pár év múlva.
2010. márc. 22. 09:24
 20/41 anonim ***** válasza:
43%
Korai még és sajnálak hogy ilyen fiatalon már elvesztetted,szerintem szomorú.Egyébként meg nem teljesen igaz amit a tv-ben és a haverok mondanak arról,hogy ki hány évesen vesztette el,sok a kamu,több ismerősőm is 18-22 volt már,habár nem mondják az emberek de nincs igazából jó véleményük azokról akik ilyen fiatalon teszik ezt.
2010. márc. 22. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!