Állapotossan elküldött a feleségem (Már a válást is beadta, nemsokára válunk. Nem akar beszélni velem, még a 6 hónapos magzatról sem akit többször el akart vetetni), mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem bántottam,nem csaltam,nem tudom miért csinálja,talán az anyós keveri a lapokat.2010. márc. 20. 16:37
31/35 anonim válasza:
Tény, de legalább a babára lennének tekintettel. Neki ártanak a legtöbbet. Sokkal nagyobb esélyjel indul, ha bár el is váltak a szülők, de mindketten egyenrangúak, nem pedig feljelenti zaklatásért, ha érdeklődik a baba hogylétéről :S Na meg mondom, egyértelműen hazudott az abortusszal.
32/35 anonim válasza:
Azt írod, kedves kérdező, hogy azt sem tudod, megvan-e még a gyerek vagy sem.
Hogy lehet ez? Nincs közös ismerősötok, barátotok, akitől felvilágosítást kérhetnél? Nem ismered - 3 évi együttélés után - a feleséged orvosát?
A te szüleid nem tudnának beszélni az ő szüleivel, rokonaival?
Nehezen értem meg ezt, hacsak nem a tenger vagy az óceán választ el benneteket egymástól...
Amúgy te most hol laksz, ha a nejed "kirakott"?
Elnézést a sok kérdésért, de csak így lehetne megítélni a lehetőségeket...
33/35 A kérdező kommentje:
OLvass vissza legközelebb pls. Azt írtam, hogy nem tudtam,mert nem mondott semmit.De elmentem a nőgyógyászához aki elmondta a jó hírt. A közös barátokkal megszakította a kapcsolatot. A családjával van akik ugyanúgy nem mondanak semmit. Neki és nekem is volt lakásom, most mindenki a sajátjában van. Anyum beszélt az anyóssal ,de neki sem mondtak semmit csak meg akarták sérteni(neked semmi közöd az unokához stb.)Komolyan mondom,nem értem mi történik körülöttem.Egy biztos szépen felborult az életem.
2010. márc. 21. 07:19
34/35 anonim válasza:
Mi az, hogy semmi közük az unokához :( Te, tényleg apasági teszt, azért ekkora ellenségeskedés nem alakul ki hirtelen. Én elhiszem amiket írtál, mérne hinném, ezek alapján azonban még mindig azok a lehetőségek vannak, amiket felsoroltunk. Ja és ügyvéd.
35/35 anonim válasza:
csak 12. hétig lehet elvetettni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!