Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Állapotossan elküldött a...

Állapotossan elküldött a feleségem (Már a válást is beadta, nemsokára válunk. Nem akar beszélni velem, még a 6 hónapos magzatról sem akit többször el akart vetetni), mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem bántottam,nem csaltam,nem tudom miért csinálja,talán az anyós keveri a lapokat.
2010. márc. 20. 16:37
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
3 évet voltunk együtt,ebből több mint mésfél év házasság.
2010. márc. 20. 17:22
 12/35 anonim ***** válasza:
Azért gondolok ilyenekre mert már baromi sok példát láttam rá. Úgy keres donort,hogy férjhez megy, csak a gyerek miatt. Utána sikeresen teherbe esik és lelép. Volt, aki külföldre költözött terhesen. Nem gondolnátok mennyi ilyen esetre van példa.
2010. márc. 20. 17:23
 13/35 anonim ***** válasza:
17.23:értem, de azt mondta h a gyereket is el akarja vetetni.. szóval ez a lehetőség kiesett..
2010. márc. 20. 17:24
 14/35 anonim ***** válasza:

Hát ha el akar válni, akkor nem sokat tehetsz. Nem ismerlek se téged, se a feleségedet, ezért nem az én tisztem megítélni, hogy miért váltok el.

Ha nincsenek ellene szóló bizonyítékok, akkor a gyereket természetesen jogod van neked is látni, nevelni. Ha a gyerek tőled van, akkor tegyél apai elismerő nyilatkozatot. Vagyis ezt persze a feleségednek kell tudni, és ha tőled van, és a nőnek van egy kicsi esze, akkor ebben nem gátol meg, mert különben perelheted, és ha kiderül, hogy te vagy az apa, akkor ő fizeti a perköltséget. Ha viszont az derül ki, hogy nem a tiéd, akkor te fizetsz. Utána, ha ez megvan és a gyerek a tiéd, akkor gyermekelhelyezési per, ahol kérned kell a láthatás megítélését. Majd a bíróság eldönti, hogy mi legyen. Ha nem követtél el semmi rosszat, olyat, ami a gyerekre káros hatással lenne, akkor neked is meglesz a jogod a gyereket látni, nevelni, stb.

(Ne haragudj, hogy nem adok kapásból igazat, lehet, hogy teljes mértékben igazad van, de ugye csak a te álláspontodat ismerjük, az én volt párom is úgy gondolta, hogy ő semmi rosszat nem tett, ő azt hitte, hogy a javamat szolgálja, ha teljes mértékben elszigetel a külvilágtól és még az engem érintő döntésekbe sem von be, csak utólag tájékoztat róluk, stb. Ő váltig állította, hogy az én érdekemben nem engedett még az utcára kilépni sem, stb. Utólag kiderült, hogy mentálisan beteg. Nem feltételezem rólad, hogy az vagy, de csak az egyik fél szemszögéből nem lehet eldönteni, hogy kinek van igaza.)

2010. márc. 20. 17:25
 15/35 A kérdező kommentje:
Szeptemberben esett teherbe , Novemberre el akarta vetetni a babát. December elején több segítséget kért pl házimunka,amit meg is csináltam.Eljött a karácsony minden rendben volt,legalábbis úgy tűnt.Szilveszterkor meg kirak,hogy szeret , de neki együtt velem nem megy.
2010. márc. 20. 17:27
 16/35 anonim ***** válasza:
Szóval akkor régebb óta érzi úgy, hogy nem érzi jól magát veled.. Mit mondott pl amikor el akarta vetetni a babát vagy mit mondott szilveszterkor. biztosan rákérdeztél h mi bántja.. amúgy meg szerintem se tudsz már semmit se tenni, főleg ha ez így régóta őrlődik benne. egy kisbabának ne tesz jót a stressz, úgyhogy remélem nyugodtan meg tudjátok oldani.
2010. márc. 20. 17:31
 17/35 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy el akarja vetetni aztán mégse. Fenyegetőzni lehet vele, semmit nem ér. Egyébként lesznek jogaid én a közös felügyeletet is megpendíteném, ha jó ügyvéded van, akkor lehetséges. Ha jó apa lennél, akkor nincs joga birtokolni a gyereket és hétvégi apukát csinálni belőled, hihetetlenül undorító dolog. Ügyvéd mihamarabb és ahogy megszületik gyermekelhelyezési per, ott is mihamarabb.
2010. márc. 20. 17:32
 18/35 A kérdező kommentje:
Nem mondott okot,hogy miért akarta elvetetni,ja persze szilveszterkor is azt mondta ,hogy elveteti(láttam kijönni a szülei utcájából).1 hónapig azt sem tudtam,hogy megvan-e a baba.Most már persze nincs mese meg kell szülnie.
2010. márc. 20. 17:35
 19/35 anonim ***** válasza:
Ha szeptemberben esett teherbe, szilveszterkor már el sem vetethette volna, egyértelmű, hogy hazudott.
2010. márc. 20. 17:36
 20/35 anonim ***** válasza:
61%
17:32: gondolom férfi vagy. legalább ne kommentálj ha nem értesz hozzá. van olyan hogy el akarja vetetni aztán mégse. sőt ez nagyon is sokszor előfordul mert az anyai ösztönök erősek.. és mi az h nincs joga birtokolni? álljon már meg a menet, egy anyának van a legtöbb joga birtokolni a gyerekét. (kivéve ha rossz anya és jobb helye van az apánál.) nem ez az undorító, hanem hogy te így látatlanba ilyeneket mondasz (nem ismered a helyzetet) hidd el h az esetek 90%-ában az anyának van joga és kell nevelnie a gyereket, ez a természetes, arról nem is beszélve h egészségesebb.
2010. márc. 20. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!