Kölcsönös unszimpátia van a jövendő sógornőmmel! Mit csináljak?
Ő is idegenkedik tőlem én is tőle, de az esküvőm a testvérével már a küszöbön áll...
Ha ő jön, én megyek illetve fordítva.. nem volt konfliktus, egyszerűen csak nem kedvel, pedig nem is ismer...
Már az esküvőtől is rosszul van... Pedig nem ismer, eddig csak köszönt, és már eltelt 3 év, mióta együtt vagyok a tesójával... a család többi tagjával nincs gond. De ő vele...Átnéz rajtam, hideg mint a kő... Nagyon szarul esik... Sajnálom a páromat is...
Mintha én írtam volna ki a kérdést.Hozzám lassan 5 éve nem szól egy szót sem,átnéz rajtam,lenéz,nagyképű,flegma és bunkó.Ez még nem is baj,hiszen nem szerethet mindenki mindenkit.
csakhogy nálunk egy időben elkezdett mindenbe belekötni,ami Velem kapcsolatos,voltam én már minden,az idiótától elkezdve az ingyenélőig.Egy szép napon meguntam,és elmondtam neki,mit gondolok Róla.
na most,azóta még inkább utál,de most már legalább jogosan.Én meg sz@rok rá,megmondom őszintén.Neked is ezt kellene tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!