Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a "sógornőmmel"?

Mit tegyek a "sógornőmmel"?

Figyelt kérdés

Hazudik,de folyamatosan, mindenkit kibeszél, egymás ellen ugraszt mindenkit, egyszerűen borzalmas egy nőszemély.

A párjával is csak ordibálni-veszekedni tud.

Egyszerűen szerintünk beteg ez a nőszemély. Tudtok vmi ilyesmi betegségről?

2009. szept. 16. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vannak ilyen emberek, akik ezekért a dolgokért élnek, hogy másoknak ártsanak. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, de szerintem próbálj meg vele úgy viselkedni ezután, hogy meghallgatod, amit mond, de ne állj a pártjára ha valkit szidalmaz, tartsd meg vele a három lépés távolságot. Ebből nem lehet baj. Ja és persze, ha bánt valami, ne neki panaszkodj, mert tuti, hogy másképpen fogod valakitől visszahallani. A többit meg oldja meg maga.
2009. szept. 16. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Beteges hazudozóról már hallottam. :))

Próbálj meg a legkevesebbet beszélgetni, foglalkozni vele. Gondolom a család többi tagjának is ez a véleménye. Ha a problémákat folyamatosan megbeszélitek, nem fog neki sikerülni egymásnak ugrasztani titeket. Változtatni nem fogsz tudni rajta, vedd tudomásul, hogy ő ilyen. A rokonokat nem válogathatja meg az ember.

2009. szept. 16. 13:02
 3/9 anonim válasza:
100%

Mit szólnál ha összekötnénk az Én sógornőmmel? :) Akár Őt jellemezted volna! :(

A betegség neve: feltűnési viszketegség...és persze határtalan fantázia! :(

2009. szept. 16. 13:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát ezaz,h beszélni se beszélek vele, csak ha muszáj. A múltkor azért hívott fel, mert hozták a páromnak a cd-ket, amiket kért. Hétvégén ahogy ott volt párom, kiderült,h semmit sem hoztak neki(más városba lakunk ezért vitték volna hozzájuk).

És ahogy akkor beszéltünk arról is regényeket talált ki.

Nekem ezt mond, barátomnak már mást, "anyósomnak" meg már egy 3.verziót.

Az a baj, mindenki tudja milyen kivéve az élettársa:S

Nincs vmi ötletek lebuktatni?:)

2009. szept. 16. 13:36
 5/9 A kérdező kommentje:

13.29-nek: hát sajnálom,h Neked is ez a sors jutott...

Egyébként azért szoktunk hozzájuk járni,mert van egy pici fiuk, aki a mi keresztfinuk, tehát miatta muszáj:) A gyerek nem tehet semmiről.

2009. szept. 16. 13:38
 6/9 anonim válasza:
100%

Mi nem járunk hozzájuk. Tesómat veszítettem el miatta. Az Én sógornőm annyira kreatív,hogy a fél családot ellenünk hangolta...de aki hallgat rá.,..vessen magára.

Lebuktatni? :-)HM..gondolkozom rajta! :-)

2009. okt. 1. 08:25
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát ő is mindenkit mindenki ellen hangol. De muszáj vagyunk hozzájuk menni a picúr miatt.

Már volt,h azt hittük sikerült lebuktatni, de kimagyarázta magát, a párja meg neki hitt, hiába volt bizonyíték a kezünkbe..de már azt mondom,h megérdemli:S

2009. okt. 1. 09:21
 8/9 anonim válasza:

Talán igazad lehet. Habár... Tesóm is megérdemli,ha csak ennyi esze van...Én mégis sajnálom Őt...és leginkább azt,hogy a családom széthullott.

Őszintén kívánom,hogy Nálatok ne így alakuljon a dolog! DRUKKOLOK!

2009. okt. 5. 17:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát már itt is ez a helyzet...sógornőm mindenkinél bekavar. Egyre hülyébb, nem bírja elviselni a saját kisfiát, mert hogy rossz, miközben csak eleven, mint minden 2éves meg elvárja h foglalkozzanak vele, ami jogos szerintem.
2009. okt. 6. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!