Mit tegyek a "sógornőmmel"?
Hazudik,de folyamatosan, mindenkit kibeszél, egymás ellen ugraszt mindenkit, egyszerűen borzalmas egy nőszemély.
A párjával is csak ordibálni-veszekedni tud.
Egyszerűen szerintünk beteg ez a nőszemély. Tudtok vmi ilyesmi betegségről?
Beteges hazudozóról már hallottam. :))
Próbálj meg a legkevesebbet beszélgetni, foglalkozni vele. Gondolom a család többi tagjának is ez a véleménye. Ha a problémákat folyamatosan megbeszélitek, nem fog neki sikerülni egymásnak ugrasztani titeket. Változtatni nem fogsz tudni rajta, vedd tudomásul, hogy ő ilyen. A rokonokat nem válogathatja meg az ember.
Mit szólnál ha összekötnénk az Én sógornőmmel? :) Akár Őt jellemezted volna! :(
A betegség neve: feltűnési viszketegség...és persze határtalan fantázia! :(
Hát ezaz,h beszélni se beszélek vele, csak ha muszáj. A múltkor azért hívott fel, mert hozták a páromnak a cd-ket, amiket kért. Hétvégén ahogy ott volt párom, kiderült,h semmit sem hoztak neki(más városba lakunk ezért vitték volna hozzájuk).
És ahogy akkor beszéltünk arról is regényeket talált ki.
Nekem ezt mond, barátomnak már mást, "anyósomnak" meg már egy 3.verziót.
Az a baj, mindenki tudja milyen kivéve az élettársa:S
Nincs vmi ötletek lebuktatni?:)
13.29-nek: hát sajnálom,h Neked is ez a sors jutott...
Egyébként azért szoktunk hozzájuk járni,mert van egy pici fiuk, aki a mi keresztfinuk, tehát miatta muszáj:) A gyerek nem tehet semmiről.
Mi nem járunk hozzájuk. Tesómat veszítettem el miatta. Az Én sógornőm annyira kreatív,hogy a fél családot ellenünk hangolta...de aki hallgat rá.,..vessen magára.
Lebuktatni? :-)HM..gondolkozom rajta! :-)
Hát ő is mindenkit mindenki ellen hangol. De muszáj vagyunk hozzájuk menni a picúr miatt.
Már volt,h azt hittük sikerült lebuktatni, de kimagyarázta magát, a párja meg neki hitt, hiába volt bizonyíték a kezünkbe..de már azt mondom,h megérdemli:S
Talán igazad lehet. Habár... Tesóm is megérdemli,ha csak ennyi esze van...Én mégis sajnálom Őt...és leginkább azt,hogy a családom széthullott.
Őszintén kívánom,hogy Nálatok ne így alakuljon a dolog! DRUKKOLOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!