Mit válasszak: a munkalehetőséget vagy a családi karácsonyt?
"
Megmondom neked miért dolgoznak az ünnepek alatt, mert a féleszű honatyáink bevezették a vasárnapi nyitva tartást.
Azóta szívás a szupermarketekben dolgozók élete."
Te mit szívtál? :)))))))
#21 ma még semmit,lehet az a baj :D
Lehet nincs teljesen igazam ebben a konkrét esetben,de nem rémlik,hogy a szupermarketek nyitva lettek volna korábban az ünnepek alatt.
"Konspiráltam" ebben az esetben.
Elhiheted nekem,amit látok,hogy sokkal rosszabb a helyzete a szupermarketekben dolgozóknak, mióta bevezették ezt az agyrémet.
Hosszabb nyitva tartás, leépítések,a maradóknak több munka...stb.
Mindegy is,nem akartam ebbe belekeverni a politikát.
Egyébként jól mondták itt előttem,egy szupermarketes melóért nem biztos, hogy érdemes bevállalni a dolgot,azt találni szerintem lehet bármikor.
Ebben az esetben a családot.
Elég sokat járok mostanában vásárolni (babát várunk és emiatt a karácsonyi ajándékokat is előbb szerzem be), minden 3. boltban, étteremben ki van írva hogy munkaerőt keresnek. Plázákban, gyorséttermekben, mindenhol. Biztos fogsz találni munkát karácsony után i.s
Én 3 éve minden karácsonykor melózok, idén is fogok, olyan munkahelyem van, ahol karácsonykor is elég sok ember kell, és azokat engedik el szabira, akinek kisgyereke van stb.
Szóval én mindig megyek 22 évesen dolgozni karácsonykor, de engem annyira nem zavar, mert tök jó pénz, duplán fizetik a napokat, meg még ünnepi bérpótlék is jár ugye meg a munkahely is ad rá egy kis plusz juttatást amiért ünnepnap megyünk, szóval a 2 nap karácsonyra majdnem megkapom egy félhavi fizetésem.
Amúgy szeretem a karácsonyt, de nem vagyok meghalva, ha nem a tv-ben nézek egy filmet bejglit zabálva. Karácsony után pár nappal szoktam a 2 ünnep között hazautazni hétvégére amúgy ilyenkor ajándékokat átadom, megkapom én is, és még kaja is van ugyanúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!