Mért van, hogy sok szűlő kivételezik az egyik gyerekével, érzelmileg, anyagilag és persze később ez a unokákra is vonatkozik?
Adott 2 fiú. Sajnos az egyik agyon van ajnározva, a másik le sincs sz@rva. (példa karácsonyi ajándék: idősebbik fiú borotvahab és szájvíz, a fiatalabbik fiú 20 ezer forintos szótárgép és mittoménmennyibekerült lapos monitor) :( Az idősebbik tuti, hogy az exférjtől van, az öcsi ki tudja.
Anyuka mindenáron unokát akart, hát az idősebbik fiú (ettől függetlenül) szépen családot alapított, jött is az annyira hangoztatott várva várt unoka.
Nos ez az unoka bár első és egyetlen hiába aranyos okos és szép mégsincs megbecsülve. Nagyi 1 hónapban 2 alkalommal 5 percre beugrik hozzá, soha semmit nem hozott neki. :( Mert nem a kedvenc fiacskától van.
Évekig néztem a megkülönböztetést, ami tettben, és szóban is minden egyes nap megnyilvánult, és teljesen megrökönyödtem. Van egy nővérem. Velünk soha nem kivételeztek...egyformán kaptunk mindent, egyformán lettünk nevelve.
az idősebbik fiú felesége
Az ovasottakból az jött le nekem,hogy a legidegesítőbb,hogy legalább valanák be,igen ez így van.Ezek az emberek szerintem még maguknak is hazudnak,azért egyszer finoman megmondtam a magamát és jó érzés volt és az igaszsgág a legfájóbb,látszót a reakcióján
Kívánom,hogy rendeződjön mindenkinek a kapcsolata a szülőkkel és egyszer mind az ilyen szülők,mind a meg nem érdemelt kedvezményezettjeik lássanak tisztán,és ne csak azt a szót ismerjék nekem jár,ha meg ok nélkül bántottak meg,vagy kihasználtak valakit kapják vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!