Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesóm hazaköltözött az ovodásk...

Tesóm hazaköltözött az ovodáskorú gyerekével, és mikor el megy kakilni az unokaöcsém, nem akarja neki kitörölni. Mit csináljak vele, megverjem?

Figyelt kérdés

Mármint a tesómat.

Legtöbbször én vagyok itthon,mert anya sokat dolgozik. Olyankor nem csinálja ezt a tesóm amikor anya is itthon van. most is már egy csomószór kiabált a gyerek h végzett,szóltam tesómnak,de csak nézte tovább a tv-t. A gyerek meg csak volt a wc-n. mondom neki h más akar ám menni a wc-re,nem törlöd ki? Akkor nagy nehezen feltápászkodott,de beszólt h legközelebb ha annyira akarok menni akkor majd kitörlöm neki én.

De nem az én gyerekem,h a kakis fenekét én törölgessem. Sztem ez tök pofátlanság. Örüljön h egyáltalán hazaköltözhetett. De vannak neki még egy csomó iylen hülye dolgai. Én úgy felhúztam magam,h legszívesebben megtéptem volna!

Ha el akarok menni pisilni,akkor töröljem ki az ő gyerekének a fenekét,mert ő nem képes felállni a tv elöl :@

Ha anyának meg szólok akkor meg neki ad igazat h ezt én is megtanulhatom mert majd egyszer lesz nekem is gyerekem. De majd csak lesz. Még a saját kaki szagomtól is rosszul vagyok nem h másétól.

2011. márc. 15. 18:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%
Hát ezen jót röhögtem :D
2011. márc. 15. 18:45
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
És a gyereket nem tanítaná meg arra h kitörölje magának? Majd 10 évesen is kiabál, hogy töröld ki a seggem?
2011. márc. 15. 18:47
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Szomorú az egész. Nem igazán anyatípus a tesód. Sajnálom a gyerekét és a családját is.
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

Megverjed?kit?a tesódat?

Senkit ne verj meg!

A tesód nem látja jól a dolgokat,neki kellene kitörölnie a kisfia fenekét,bár a barátnőm ovis kisfia magának kitörli:-)

5/22 anonim ***** válasza:
85%
Eleve mi az, hogy a tesód nem törli ki a saját gyereke fenekét, hanem hagyja ott ücsörögni szegényt? Meg amúgy is, ez egyáltalán nem a te dolgod lenne, hanem az övé.
 6/22 anonim ***** válasza:
57%
Én teljesen megértem. Tesóm most költözött haza a gyerekekkel, de én is szoktam néha kitörölni a gyerek fenekét. Néha ezt meglehet tenni, persze az más, hogyha ő semmit nem csinál.
2011. márc. 15. 18:48
 7/22 anonim ***** válasza:
63%

De nehezet kérdezel,az én testvérem gyerekei rengeteget voltak nálam,mikor nekem még nem volt,nyáron akár 3 hetet is egyhuzamban,nálam ez nem volt gond,annyira imádtam őket,hogy szívesen csináltam.

DE!Ezt nem lehet erőltetni,ha te nem érzed úgy,akkor igazad van,hogy elsősorban az anyuka dolga ,nem szabad ráderőltetni,valószínű szívesebben segítenél,ha meg lennél elégedve az igyekezetével más téren.

2011. márc. 15. 18:49
 8/22 A kérdező kommentje:

Igen,a tesómat akarom megverni. Mert idegesít ez az egész helyzet,meg ahogy beszélt velem. H ha akarok menni wc-re akkor töröljem ki neki én. Milyen dolog ez? Nem is az én gyerekem.

Unokaöcsém,még csak most kezdett el wc-zni rendesen,3 éves

2011. márc. 15. 18:50
 9/22 A kérdező kommentje:
de meg nem is az h nem ért rá,mert pl mosogatott vagy vmi mást kellett csinálnia,hanem a tv elött döglött
2011. márc. 15. 18:51
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez durva. Az én fiam is 3 éves, hát nekem eszembe sem jutna arra várni, hogy majd más (mondjuk az öcsém) odamegy helyettem feneket törölni, főleg, ha éppen semmi dolgom nincs. Jó, amikor anyukámnál voltunk egy hétig, és amíg a gyerek pont kakilt, azalatt én véletlenül beleállítottam a konyhakést a kezembe, akkor sikítottam öcsémnek, hogy törölje meg a gyerek fenekét mert én éppen el fogok vérezni :D De hogy a seggem ne tudjam a tévé elől felemelni, az elképzelhetetlen.
2011. márc. 15. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!