Tesóm hazaköltözött az ovodáskorú gyerekével, és mikor el megy kakilni az unokaöcsém, nem akarja neki kitörölni. Mit csináljak vele, megverjem?
Mármint a tesómat.
Legtöbbször én vagyok itthon,mert anya sokat dolgozik. Olyankor nem csinálja ezt a tesóm amikor anya is itthon van. most is már egy csomószór kiabált a gyerek h végzett,szóltam tesómnak,de csak nézte tovább a tv-t. A gyerek meg csak volt a wc-n. mondom neki h más akar ám menni a wc-re,nem törlöd ki? Akkor nagy nehezen feltápászkodott,de beszólt h legközelebb ha annyira akarok menni akkor majd kitörlöm neki én.
De nem az én gyerekem,h a kakis fenekét én törölgessem. Sztem ez tök pofátlanság. Örüljön h egyáltalán hazaköltözhetett. De vannak neki még egy csomó iylen hülye dolgai. Én úgy felhúztam magam,h legszívesebben megtéptem volna!
Ha el akarok menni pisilni,akkor töröljem ki az ő gyerekének a fenekét,mert ő nem képes felállni a tv elöl :@
Ha anyának meg szólok akkor meg neki ad igazat h ezt én is megtanulhatom mert majd egyszer lesz nekem is gyerekem. De majd csak lesz. Még a saját kaki szagomtól is rosszul vagyok nem h másétól.
Megverjed?kit?a tesódat?
Senkit ne verj meg!
A tesód nem látja jól a dolgokat,neki kellene kitörölnie a kisfia fenekét,bár a barátnőm ovis kisfia magának kitörli:-)
De nehezet kérdezel,az én testvérem gyerekei rengeteget voltak nálam,mikor nekem még nem volt,nyáron akár 3 hetet is egyhuzamban,nálam ez nem volt gond,annyira imádtam őket,hogy szívesen csináltam.
DE!Ezt nem lehet erőltetni,ha te nem érzed úgy,akkor igazad van,hogy elsősorban az anyuka dolga ,nem szabad ráderőltetni,valószínű szívesebben segítenél,ha meg lennél elégedve az igyekezetével más téren.
Igen,a tesómat akarom megverni. Mert idegesít ez az egész helyzet,meg ahogy beszélt velem. H ha akarok menni wc-re akkor töröljem ki neki én. Milyen dolog ez? Nem is az én gyerekem.
Unokaöcsém,még csak most kezdett el wc-zni rendesen,3 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!