Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesóm hazaköltözött az ovodásk...

Tesóm hazaköltözött az ovodáskorú gyerekével, és mikor el megy kakilni az unokaöcsém, nem akarja neki kitörölni. Mit csináljak vele, megverjem?

Figyelt kérdés

Mármint a tesómat.

Legtöbbször én vagyok itthon,mert anya sokat dolgozik. Olyankor nem csinálja ezt a tesóm amikor anya is itthon van. most is már egy csomószór kiabált a gyerek h végzett,szóltam tesómnak,de csak nézte tovább a tv-t. A gyerek meg csak volt a wc-n. mondom neki h más akar ám menni a wc-re,nem törlöd ki? Akkor nagy nehezen feltápászkodott,de beszólt h legközelebb ha annyira akarok menni akkor majd kitörlöm neki én.

De nem az én gyerekem,h a kakis fenekét én törölgessem. Sztem ez tök pofátlanság. Örüljön h egyáltalán hazaköltözhetett. De vannak neki még egy csomó iylen hülye dolgai. Én úgy felhúztam magam,h legszívesebben megtéptem volna!

Ha el akarok menni pisilni,akkor töröljem ki az ő gyerekének a fenekét,mert ő nem képes felállni a tv elöl :@

Ha anyának meg szólok akkor meg neki ad igazat h ezt én is megtanulhatom mert majd egyszer lesz nekem is gyerekem. De majd csak lesz. Még a saját kaki szagomtól is rosszul vagyok nem h másétól.

2011. márc. 15. 18:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
11%

Most lehet hogy le leszek pontozva, de én egyikőtökkel sem értek egyet. A tesód az fix hogy nem normális, ezt ahogy látom többen is leírták, nem is akarom ragozni a dolgot, mindenesetre is nagyon rossz anya.

Ugyanakkor neked viszont leesne a karikagyűrű az ujjadról, ha kitörölnéd az unokaöcséd fenekét? Ha már a nővéred hülye, mért kell neked is annak lenned? Míg ti ketten ott ültök a babérjaitokon egymásra várva, addig szerencsétlen gyereknek kicsípi a fenekét a kaki!

De ha legalább ez nem is zavar téged, legalább annyival szánd már meg szerencsétlen gyereket, hogy megtanítod neki hogy törölje ki magának! Nem nagy ördöngösség, 2-3 alkalom, és megtanulja. És ezzel meg is szűnt szörnyű nagy problémátok.

És ha a drága anyuka más téren is tojik a gyerekre, akkor íme az alkalom arra, hogy kicsit megismerd a gyerekeket. Légy anyja helyett az anyukája. Hidd el, előbb-utóbb meg fogja hálálni a pici. Nem értem mért kell ugyanúgy viselkedned vele mint a nővérednek. Te attól még lehetsz különb. Ne a nővéredet nézd, hanem szegény kicsit, akinek így is szörnyű csapás, hogy ilyen anyja van, legalább legyen egy jófej nénikéje!

2011. márc. 15. 21:30
 22/22 anonim ***** válasza:

Ugyan erről nem volt szó, de simán eltudom képzelni azt hogy ha mondjuk az unoka öcséd valami rosszat csinál, és te rászólsz, akkor le vagy cseszve hogy mire föl szólsz rá, mert nem a te gyereked.

Ha ez így van (vagy hasonló képen), akkor amikor azt mondja a tesód, hogy töröld ki a kisfiú fenekét, akkor közöld vele hogy jó, megteszed, de akkor ne szóljon bele abba hogy ha esetleg rászólsz.

Ezt azért gondolom így mert hasonló helyzetben voltam, csak nem éltünk együtt.

Ha a nagynénémnél voltam (akkoriban akár egy hetet egyhuzamban), akkor tisztába tehettem, etethettem, pesztrálhattam az unoka öcsémet, az természetes volt (neki), de ha rászóltam valamiért, vagy úgy adtam neki csokit hogy még nem lett volna szabad, mert nem evett, akkor meg rám volt szólva hogy miért csinálok ilyet, nem én vagyok az anyja.

Na akkor közöltem hogy döntse el, mert az nem kóser hogy ha pelusozni, vagy egyébb piszkos munkát kell, akkor legyek az "anyja" ha meg valami nekem nem tetszik akkor fogjam be.

Na onnantól kezdve akkor csináltam a gyerek körül bármit is, ha kedvem volt hozzá, nem ha utasítottak.

Mert naná hogy ahoz nem füllöt a nagynéném foga, hogy kényem re-kedvemre neveljem, szidjam vagy dicsérjem, esetleg kényeztessem az ő gyerekét.

2011. márc. 15. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!