Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesóm hazaköltözött az ovodásk...

Tesóm hazaköltözött az ovodáskorú gyerekével, és mikor el megy kakilni az unokaöcsém, nem akarja neki kitörölni. Mit csináljak vele, megverjem?

Figyelt kérdés

Mármint a tesómat.

Legtöbbször én vagyok itthon,mert anya sokat dolgozik. Olyankor nem csinálja ezt a tesóm amikor anya is itthon van. most is már egy csomószór kiabált a gyerek h végzett,szóltam tesómnak,de csak nézte tovább a tv-t. A gyerek meg csak volt a wc-n. mondom neki h más akar ám menni a wc-re,nem törlöd ki? Akkor nagy nehezen feltápászkodott,de beszólt h legközelebb ha annyira akarok menni akkor majd kitörlöm neki én.

De nem az én gyerekem,h a kakis fenekét én törölgessem. Sztem ez tök pofátlanság. Örüljön h egyáltalán hazaköltözhetett. De vannak neki még egy csomó iylen hülye dolgai. Én úgy felhúztam magam,h legszívesebben megtéptem volna!

Ha el akarok menni pisilni,akkor töröljem ki az ő gyerekének a fenekét,mert ő nem képes felállni a tv elöl :@

Ha anyának meg szólok akkor meg neki ad igazat h ezt én is megtanulhatom mert majd egyszer lesz nekem is gyerekem. De majd csak lesz. Még a saját kaki szagomtól is rosszul vagyok nem h másétól.

2011. márc. 15. 18:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
de mit lehet vele csinálni? ha megverem akkor biztos én leszek a hibás h minek ütöm az idősebbet? De ha szólok neki akkor meg egyik fülén be ,a másikon meg ki.
2011. márc. 15. 18:54
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Ez nagyon gáz!Sztem nem valami jó anya,és anyukáddal is gáz lehet már bocs,ha rá hagyja.
2011. márc. 15. 18:56
 13/22 A kérdező kommentje:
anyum az a baj h keveset van itthon,és ő nem látja ezeket a dolgait. meg hazudik,h nem azért nem törölte ki,hanem pl mosogatott vagy ilyesmiket mond
2011. márc. 15. 18:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Hány éves a nővéred?
2011. márc. 15. 18:59
 15/22 A kérdező kommentje:
25 éves
2011. márc. 15. 19:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Pfff, lehet, h lepontoztok, de az ilyennek minek gyerek?

Ha arra nem képes, h a saját gyereke fenekét kitörölje, mi lesz, mikor tanulni kéne vele, vagy készíteni neki egy szendvicset az iskolába? Akkor is izgalmasabb lesz a tv, meg minden egyéb.

Az igaz, h te is megtehetnéd néha, dehát az ő gyereke, neki kéne gondoskodnia róla. És nem az a gond, h addig nem tud más wcre menni, míg ez nincs elintézve, hanem, h addig míg oda nem vonszolja magát, addig a gyerek fenekét csípi a kaki.

2011. márc. 15. 19:04
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ezt öszintén beszéld meg az anyuddal,és ha normális a kapcsolat köztetek,na meg ha az anyud is normálisan látja a dolgokat akkor el fog beszélgetni a növéreddel.Az hogy megvered nem megoldás,meg kell értetni vele hogy ő az anyja és nem lehet a gyereket a wc-n ültetni azért mert neki nincs kedve felállni a tv elöl.Ha nem megy,akkor ebböl elöbb utobb nagyobb gondok lesznek.
2011. márc. 15. 19:05
 18/22 anonim ***** válasza:
77%
Azzal, hogy megvered, nemigen fogsz belé több felelősségtudatot tenni.El kell fogadnod, hogy ilyen a nővéred. A kicsinek meg segíts, ha már az anyja ilyen hozzá.A gyereket nézd, aki nem tehet az egészről.
2011. márc. 15. 19:06
 19/22 anonim ***** válasza:
77%

A második hozzászólót mért pontoztátok le? Szerintem teljesen igaza van. Előbb-utóbb úgyis meg kell a gyereket tanítani, hogy kitörölje a popsiját egyedül. Esetleg megtaníthatnád neki, ha a testvéred nem foglalkozik a gyerekkel.

De megverni ne verd meg, mert semmit sem érsz el vele. (Pláne ha ő lány, te meg fiú, akkor meg teljesen hülyén veszi majd ki magát a dolog.)

Amit tehetsz, hogy normálisan megpróbálsz a tesóddal beszélni, hogy törődjön többet a gyerekével. Hiszen az övé, ő akarta, nem te. És 1 gyerek felelősséggel jár, és gondoskodni is kell róla. És ha megkér, segítesz neki, de csak akkor, ha normális, kulturált módon képes veled beszélni.

2011. márc. 15. 19:08
 20/22 anonim ***** válasza:
90%

Van egy bizonyos kor, amikor még fizikailag nem képes kitörölni a saját fenekét a gyerek, mert nem elég hosszú még a karja - a gyakorló anyukák biztos jobban tudják, hogy ez hány éves kor.

Ha végképp nincs más megoldás, akkor a saját példámat tudom mondani. Ritka finnyás gyomrom van, imádkozom, hogy ha saját gyerekem lesz, ne öklendezzek a kakis dolgoktól.

De egyszer egy barátnőm fiára vigyáztam - arra senki nem készített fel, hogy ilyennel is járhat. Amikor a kissrác kiabált, hogy végzett és menjek törölni... némi tanácstalankodás után vettem egy mély levegőt, pólót az orromra húzta, kezemre gumikesztyű, aztán kitörölgettem neki. A gumikesztyű jó ötlet volt, mert annyira béna voltam, hogy csuklóig barna lettem...

Jól sült el, mert a kissrác vigyorogva mondta az anyjának, hogy de vicces voltam, beöltöztem szuperhősnek (??) a kakitörléshez.

Anyuka elég laza volt, ő is röhögött, meg elnézést kért, hogy nem készített fel az ilyen helyzetekre :)

Ez életem első gyerekre vigyázása volt :)

2011. márc. 15. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!