24 éves szűz srác vagyok,6 éve nem volt barátnőm, komoly barátnőm meg soha nem volt. Ezt mennyire kellene szégyelnem?
Hát, az olimpián ne indulj!!:S
Vagy mégis?
"22/L Legyél szíves tolerálni és elfogadni a másik embert, tudod, nemcsak a b.zikat kell, hanem a tisztességeseket is, köszi előre is.
24/L"
megfigyeltétek a túlcsorduló toleranciát benne?:)))
"aggódom, a korom miatt, hogy nem csináltam és, hogy még nem volt komolyy kapcsolatom ennyi!!!:)"
Én most nem mennék bele a miértekbe (ami rám vonatkozik), de...
Én nem szégyellem, hogy lassan 23 évesen szűz vagyok. Az igaz, ami rád: se szép, se ronda. Átlagos külsőleg.
Leginkább én azon aggódok, hogy még nem voltam szerelmes, még nem kábított el ember annyira, hogy én lefeküdjek vele, szinte mindegyik megrekedt a barátság szintjén.
Irigy is csak arra vagyok, aki szerelmes. Mert szeretnék én is az lenni. És azért elgondolkoztam, hogy mikor leszek én szerelmes?
Szóval a válaszom: Nem, nem gáz. És nem kell szégyellned, mert nem maradtál le semmiről. Nekem is volt aki lenézett emiatt és csesztetett. Én most fejezem be a sulit, ők meg kiégve, karikás szemmel próbálják feldolgozni azt, hogy elcseszték az életüket... /Buli tanulás rovására, szex felelőtlenül --> abortusz, gyermek születés stb./
az előző hozzászólás vége hülyeség.
attól, mert valaki él szexuális életet, egyáltalán nem csinál gyereket, nem lesz aids-es, ugyanis a szexuális élet nem = felelőtlenséggel. ha te ezzel azonosítod, akkor magadat akarod mentegetni, vagy vígasztalni.
ki kell hogy ábrándítsalak: az emberek nagy része eléggé élvezi, és nem cseszi el.
A kérdező szerintem nem azért szűz még mert ő döntött így!
Egyszerűen nem talált még senkit akivel...!
Az öcsém 25 éves és még nem volt barátnője,szerintem szánalmas!
Már többen pedzegetik hogy esetleg nem-e homár...!
NEM AZ,de egyszerűen nem talál magának barátnőt:-)
ma 16:26
Lehet szövegértési problémáid vannak. Én nem azt mondtam, hogy az emberek, hanem "ők", tehát azok, akikről beszéltem.
Szóval nekem ne mondd, hogy baromság, amikor nem csak én vélekedek így ő róluk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!