Hol érdemes ismerkedni egy 49 éves, komoly párkapcsolatban gondolkodó nőnek? Neten? Újságban? Szeretném, ha írnátok tapasztalatokat, mielőtt egyáltalán belevágnék. Szórakozó helyeket inkább ne! Köszönöm.
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 13:48
2/15 anonim válasza:
a neten rengeteg a szélhámos sztem ujságban ismerkedj mondjuk nők lapja expressz. én egyszer a vas népéböl szereztem egy jó pasit szeretett mindennel elhalmozott. szóval ilyen helyi lapok is jók
3/15 napietus válasza:
szerintem járj gyakran társaságba, barátokkal-barátnőkkel nyaralni, színházba, kirándulni, moziba stb. ismerősön keresztül a legjobb ismerkedni, én az ilyen netes dolgokban nem hiszek. és legalább addig is jól érzed magad :)
4/15 anonim válasza:
Anyukám 52 éves, a munkahelyén ismerkedett meg a barátjával, egy éve.
5/15 A kérdező kommentje:
Háááááááát, egy kissé tartok a netes ismerkedéstől.:) Járok én társaságba, nem is keveset, de valahogy elkerülnek a lehetőségek. Folyamatosan a nős pasik hajtanak rám, számomra rejtély, hogy miért. Őket végképp szeretném elkerülni.
2011. febr. 26. 14:41
6/15 anonim válasza:
Nős pasik? Ismerős a helyzet :(
7/15 anonim válasza:
Az utolsó édes volt...
Anyukám 57 évesen találta meg a párját egy internetes társkeresőn. Ennek 4 éve...boldogok. Nagyon cukik. :-)
8/15 A kérdező kommentje:
21.17-es ! Bájos és kedves a reagálásod. Ennek hatására holnap meg is rendelem a temetésem.
Nem labdába akarok rúgni, hanem egy intelligens társat keresek magam mellé, na nem olyat, mint Te.
2011. febr. 27. 09:37
9/15 A kérdező kommentje:
A többieknek nagyon köszönöm a hozzászólást.
2011. febr. 27. 09:39
10/15 anonim válasza:
Én 23 évesen se találok társat, sőt 40 és 50éves krapekok nyomulnak rám feleslegesen és esélytelenül. Én csak innen gondoltam. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!