Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol érdemes ismerkedni egy 49...

Hol érdemes ismerkedni egy 49 éves, komoly párkapcsolatban gondolkodó nőnek? Neten? Újságban? Szeretném, ha írnátok tapasztalatokat, mielőtt egyáltalán belevágnék. Szórakozó helyeket inkább ne! Köszönöm.

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 13:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
az a baj hogy az 50es pasik akik a társkerösökön vannak elvannak szállva maguktól. igénytelen disznó létükre a nöben meg megvannak az igényeik. 20 30 éves legyen csak a vékony jó nekik stb.én nem is értem mégis mit képzelnek?
2011. febr. 27. 14:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Mondhatom, szép remények ! :) Akkor inkább megvárom, míg valaki mondjuk véletlenül a lábamra lép a buszon és éppen ismerkedni szeretni. Na és persze pont az én esetem.
2011. febr. 27. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Ugyan, ezt csak azt jelenti, hogy ne ezen a weblapon keress választ/pasit ;)

Juteszembe, kirándulni szeretsz?

Van sok túraklub, esetleg ott is lehet ismerkedni.

2011. febr. 27. 23:54
 14/15 A kérdező kommentje:

21.17-nek. 23 évesen nem találsz társat ?! De hiszen előtted az élet, ezer helyre mehetsz szórakozni. Az tényleg gáz, amit leírtál, hogy hány éves pasik nyomulnak Rád, de hát ez a saját minősítésük.

Nálam az lesz a gond, már előre érzem, hogy a korban hozzám illő pasik totál be vannak savanyodva. A környezetemben ezt tapasztalom. Én imádom az életet és még sok mindent szeretnék megkapni tőle.

Sok sikert Neked és magamnak is. :)

2011. febr. 28. 09:55
 15/15 anonim ***** válasza:
21.17- neked is sok sikert. Remélem találkozol valami tényleg jó hapsival, bár őszintén nem féltelek. Egy 49 éves nő már igazi nő, sok tapasztalattal a háta mögött, aki ki tudja szűrni a nem megfelelő egyedeket. Hát amúgy tényleg nem találok. Egyetemre járok- ritka szakra 7 en vagyunk egy évfolyamon, ebből 2 fiú. A tanáraim szoktak rámnyomulni. Meg a portások, kézbesítők stb. :) Bulikban annyira nem lehet ismerkedni, nem is szeretek olyan felszínesek ott a pasik. Ha nincs meg a szerelem, inkább a semmit választom...
2011. febr. 28. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!