Hol érdemes ismerkedni egy 49 éves, komoly párkapcsolatban gondolkodó nőnek? Neten? Újságban? Szeretném, ha írnátok tapasztalatokat, mielőtt egyáltalán belevágnék. Szórakozó helyeket inkább ne! Köszönöm.
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 13:48
11/15 anonim válasza:
az a baj hogy az 50es pasik akik a társkerösökön vannak elvannak szállva maguktól. igénytelen disznó létükre a nöben meg megvannak az igényeik. 20 30 éves legyen csak a vékony jó nekik stb.én nem is értem mégis mit képzelnek?
12/15 A kérdező kommentje:
Mondhatom, szép remények ! :) Akkor inkább megvárom, míg valaki mondjuk véletlenül a lábamra lép a buszon és éppen ismerkedni szeretni. Na és persze pont az én esetem.
2011. febr. 27. 23:13
13/15 anonim válasza:
Ugyan, ezt csak azt jelenti, hogy ne ezen a weblapon keress választ/pasit ;)
Juteszembe, kirándulni szeretsz?
Van sok túraklub, esetleg ott is lehet ismerkedni.
14/15 A kérdező kommentje:
21.17-nek. 23 évesen nem találsz társat ?! De hiszen előtted az élet, ezer helyre mehetsz szórakozni. Az tényleg gáz, amit leírtál, hogy hány éves pasik nyomulnak Rád, de hát ez a saját minősítésük.
Nálam az lesz a gond, már előre érzem, hogy a korban hozzám illő pasik totál be vannak savanyodva. A környezetemben ezt tapasztalom. Én imádom az életet és még sok mindent szeretnék megkapni tőle.
Sok sikert Neked és magamnak is. :)
2011. febr. 28. 09:55
15/15 anonim válasza:
21.17- neked is sok sikert. Remélem találkozol valami tényleg jó hapsival, bár őszintén nem féltelek. Egy 49 éves nő már igazi nő, sok tapasztalattal a háta mögött, aki ki tudja szűrni a nem megfelelő egyedeket. Hát amúgy tényleg nem találok. Egyetemre járok- ritka szakra 7 en vagyunk egy évfolyamon, ebből 2 fiú. A tanáraim szoktak rámnyomulni. Meg a portások, kézbesítők stb. :) Bulikban annyira nem lehet ismerkedni, nem is szeretek olyan felszínesek ott a pasik. Ha nincs meg a szerelem, inkább a semmit választom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!