Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőfaló pasik, kérlek írjatok...

Nőfaló pasik, kérlek írjatok őszinte véleményt. Miért nem kell nektek a könnyen kapható nő (mégha amúgy főnyeremény is lenne)?

Figyelt kérdés

Konkrétan a nővéremről van szó. Én már családos vagyok, neki is van egy gyereket de szétment a párjával pár éve.

A párjával nem tudták megbeszélni a problémákat, ezért inkább megcsalta egy tök nulla pasival aki csak hülyítette a klasszikus szöveggel. És a nővérem mindent elhitt "meg olyan régóta vágyik már arra, hogy valaki ilyen szépeket mondjon neki". Azóta is próbálkozik pasikkal, de egyik jobban átveri mint a másik. Néhány napos pasikat már ágyba enged ("mert manapság már így mennek a dolgok" meg "hátha ő lesz az igazi"). A pasi eltűnik, nem hívja, késő éjjelre teszi a randit, hajmeresztő sztorikkal áll elő és ő konkrétan minden elhisz és megbocsát.

Én már rég megtanultam a csalódásaim során, hogy tartsam magam valamire. Nem tűrök el akármit akárkitől, pláne nem egy kezdődő kapcsolatban. Nővérem meg mint egy 20 éves tapasztalatlan liba. Egyik pasijával évekig játszották ezt...a pasi nem volt hajlandó találkozni a családunkkal, nem jött el családi eseményekre de a nővérem ment vele ide-oda ahogy ő akarta. Mindig CSAK a nővérem alkalmazkodott, a pasi egyszer sem. Ilyen vacak kapcsolatba már gyereket is akart szülni neki! Külföldi volt a pasi, a nővérem szenvedett a távkapcsolattól de a pasinak túl drága volt a repjegy (nem az) és ezért közölte vele, annyit nem ér már hogy ennyit repülgessen hozzá. Aztán megint visszatáncolt, a nővérem megint tapsolt hozzá, megbocsát, megint gyereket tervezett aztán végül a pasi dobta ki véglegesen. És még ekkor is, a nővérem elém áll "nyugodt a lelkem mert én mindent megpróbáltam"....

Persze mondhatjátok, hogy nem az én életem és hagyjam békén, de csak a nővéremről van szó és mindig is segítettük egymást, nagyon jó testvérek vagyunk. És látom bajban van, magányos, nem talál egy normális pasit...

De minden pasinak minden szövegét beveszi, mindent elnéz nekik, ezt a pasik ki is használják.

Nővérem indoka: felhívom/megbocsátok/beszélek vele mert akkor nyugodt a lelkem, hogy én mindent megtettem....

És képtelen vagyok meggyőzni, hogy tartsa már magát valamire!

Mégis hogyan tudnék hatni rá?

Van itt olyan nőfaló pasi, aki le tudná írni az őszinte véleményét miért nem kellenek nekik az ilyen "megbocsátó, mindent elnéző, alkalmazkodó" nők?

2015. okt. 29. 09:59
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

Pontosan azt írtam én is, hogy ez a "vitte valamire mert gyereke van" mennyire érthetetlen nekem is. A barátnői, bár tény jó barátnők, párkapcsolati téren mind kudarcot vallottak és ő még az aki a legmesszebb jutott (talán így érthetőbben fogalmazok).

És igen, valamilyen szinten tudatában van a dolognak, csak aztán panaszkodik hogy így meg úgy eltűnik mikor ő már azon gondolkodott hogy bemutassa a gyerekének vagy nekem. Szóval látom és tudom (mert ismerem), hogy ő is egy normális házasságra vágyik és ezután hajt, csak aztán kifogja vagy bevonza a szemetet.

Egyébként igazatok van, nagyon nehéz lesz nekem ezügyben bármit is tenni. Külföldön vagyok tehát még csak azt sincs, hogy rendszeresen találkoznánk. Elgondolkodom azokon amit írtatok és azt hiszem én is mást fogok felé közvetíteni. Tény, hogy fejben kell helyrerakni a dolgokat, másképp állni a férfiakhoz, már eleve azt sugározni hogy nem játékszer hanem csak komoly pasik jöhetnek szóba.

Nálam ez sosem volt gond, persze így is volt 1-2 melléfogásom de alapjában véve nem volt kérdés, hogy ha ismerkedünk akkor már együtt vagyunk és tisztelettel bánunk egymással.

2015. okt. 29. 15:16
 52/57 anonim ***** válasza:
25%
Egy átlagos külsejű fiatal nőnek van lehetősége megdugatni magát, ebben biztos vagyok. Azok a 30 körüli nők akiknek még nem volt pasijuk mind megtehetnék, hogy összefekszenek "egészségügyi szex" alapon, de van akaraterejük!
2015. okt. 29. 15:37
 53/57 anonim ***** válasza:
Mivel foglalkozik a nővéred? Azt írod okos, szép stb. Ha okos lenne nem tenne ilyen kijelentéseket, "hogy én mindent megpróbáltam, mindig mindenért megbocsájtok".) Egy okos nő nem így viselkedik és nem hagyja, hogy lábtörlő legyen akárkinek is.
2015. okt. 31. 22:09
 54/57 anonim ***** válasza:
Azért ha egy 30 körüli heteroszexuális és egészséges, átlagos alkatú nőnek még nem volt pasija, ott komoly pszichés gondok lehetnek.
2015. okt. 31. 22:55
 55/57 anonim válasza:

Nekem az ismeretségi körömben van egy pár ilyen nő aki 30 körüli és még nem volt pasija. Közülük aki legalább átlagos külsejű az a tapasztalatom, hogy végigjárják ezt az utat alaposan, ami arról szól, hogy belemenjenek ezekbe a laza szexről szóló kapcsolatokba vagy sem. Aztán egy idő után persze úgymond bepunnyadnak, aztán ha van egy olyan hullám akkor újból jönnek ezek a dolgok.

Sokat beszélgettem velük és van köztük nagyon értékes gondolkodású, csak nem akartak ilyen futókalandokat, ha már a megbízható férfivel nem sikerült eddig összeakadniuk, ezt azért nagyon meg tudják érezni a nők. Egyébként lehet, hogy nekem sem lett volna még soha pasim, ha úgy állok hozzá, hogy az értékek és a komoly kapcsolat a fontos.

2015. nov. 1. 15:49
 56/57 anonim válasza:

"Miért nem kell nektek a könnyen kapható nő (mégha amúgy főnyeremény is lenne)?"

ez jó ez a lenne, de miért nem az? Talán mert könnyen kapható.

2015. nov. 1. 16:15
 57/57 anonim ***** válasza:
A szexuális élet 75 százalékát az emberek ~ 25 százaléka éli le. A többiek elvegetálnak ezen tevékenység nélkül, mondhatni szexvegetáriánusok. Üdv
2015. nov. 26. 06:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!