Mit tegyünk a bátyámmal?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz. Próbáltunk a szüleimmel beszélni vele, de nem hallgat végig senkit (már 1× volt börtönbe). A szüleim kirakták, most nem lakik velünk. Mondtam neki, hogy nem értem miért csinálja ezeket, nincs barátnője se pedig jól néz ki (helyes arca van, jó teste csak ne értsétek félre:D). Szerintetek mit lehetne vele csinálni, hogy megjavuljon?
Amúgy ő mindig gonosz volt...egyszer volt egy olyan idő, hogy normálisabb volt, de már nem az.
21 éves, én pedig 17.
2010. márc. 17. 19:48
11/34 anonim válasza:
Az első válaszolók -remélem legalábbis- idétlen, ostoba, és neveletlen kamaszok.
12/34 anonim válasza:
normális fehér ember nem ül 21 éves kora előtt. jó esetben azután sem.
cigányéknál divat börtönbe kerülni.
13/34 anonim válasza:
Hagyjátok magára, ne legyenek kihasználható rokonai.
14/34 anonim válasza:
Mert egy fehér nem csúszhat meg ugye? A fehérek szint szentek? A tesódnak szerintem segítsetek vannak erre külön szervezetek vegyétek fel vele a kapcsolatot. A börtönben is van szociális munkás.
15/34 anonim válasza:
nem értelek titeket komolyan mondom kikérem magamnak a cigányozást én is az vagyok de senki nem mondaná meg rolam van egy szép kisfiam akit széppen nevelek és nem értem miért kell állandoan cigányozni?!inkább ne irjatok semmit és mert sztem ilyen véleményre senki se kiváncsi cigány vagyoks szakmám éretségim van s büszke vagyok arra h cigánynak születtem s akinek az nem tetcik az szálljon le a magas égröl s járjon itt a földön
16/34 anonim válasza:
Biztos, hogy van érettségid? nagyon rossz a helyesírásod
17/34 anonim válasza:
miért te az éretségid a helyesirásodtol fűggöt?mert nekem nem az egyéves kisgyerekkel irjál már valamit mikor állandon a kezedbe van a lényeg benne van s ha nem tetcik valami akkor ne irj!
18/34 anonim válasza:
ja és a másik a billentyüzetem a régi s nem tudok minden ékezetes betüt irni de mind1
19/34 anonim válasza:
nem az a baj, hogy nem tudod leírni, hanem az, hogy nem tudod HOGYAN kell leírni, sztem egy magyar érettségihez azért kell helyesen írni
20/34 anonim válasza:
sztem ezt most fejezük be engem nem nagyon érdekel a véleményed azt megtarthatod magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!