Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt maradnál így a pároddal...

Együtt maradnál így a pároddal, hozzámennél, alapítanál vele családot?

Figyelt kérdés
Kettő éve vagyunk együtt, én 29 éves vagyok, ő 32. Neki már van gyereke az első házasságából, nekem nincs. Nagyon szeretjük egymást, a szeretet, szerelem meg van és a hétköznapi együttélés is jó, de sajnos nagyon kevés ideje van rám és a kapcsolatunkra. Nagyon sokat dolgozik, még hétvégente is, emiatt soha nincs együtt, kettesben eltöltött hétvége, nem megyünk sehová, nincs közös program. A gyereke minden áldott vasárnap nálunk van, ő rá szakít időt minden hétvégén, rám viszont soha. Nekem nem aggat a gyerek, jól kijövök vele, de mi már hónapok óta nem voltunk együtt egyik hétvégén sem, sem szombat, sem vasárnap. Ha a gyerek ott van akkor hárman vagyunk, ami nem olyan... Most itt volt a hosszú hétvége, egy napot a gyerekkel töltött, másik 2 napot munkával. Próbáltam már vele beszélni, de semmit nem változott a helyzet. Szeretem őt és nem akarok 29 évesen párt keresni, ketyeg a biológiai órám is. Félek, ha találok is valaki mást, nem fogom tudni úgy szeretni mint őt. Mit tehetnék?
2015. okt. 25. 10:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%

#20, "Akkor minek àlltàl össze vele?Jòhogy a gyereke az első nem te.Minden épeszű csalados ember igy van ezzel.Ne kavard mar ide Őt.Sosem leszel neki te az első." - látod, így képződnek az általánosítások és az előítéletek... nekem pl a párkapcsolatomban a PÁROM az első, mert ő az, akit 100%-ban magam választottam és vállaltam. Akkor is, ha egyben a gyerekem anyja, meg akkor is, ha más. Nem is volt semmiféle ilyen természetű gondunk az új párkapcsolatomban...

(ahogy én is flekktífuszt kapok az "én már anyucika vagyok, nekem már a babika az első" típusú nőktől)

Kérdező, tényleg beszélgessetek erről a témáról, akár újra és újra, ameddig csak kell ahhoz, hogy valamelyik irányba tisztuljon a kép, mert lehet, hogy tisztázható ez a dolog, de lehet, hogy tényleg nem illetek össze...)

2015. okt. 25. 14:44
 22/29 anonim ***** válasza:
71%

"Mert mi a garancia arra, hogy ha otthagyja a jelenlegi kapcsolatát, akkor a következő kapcsolata pont az aranyközépút lesz?"

Akkor ezzel az erővel bele se merj vágni másba, mert úgyis s..r lesz? Tudod nem mindenki egyforma. Vannak emberek, akiknek fontos a másik fél és vannak akiknek nem. Szóval nem a semmire cseréli el a rosszat, hanem esélyt adna arra, hogy a semmi után jöjjön egy olyan ember, aki tényleg akarja és vele akar lenni!

Te tényleg álomvilágban élsz!

2015. okt. 25. 14:51
 23/29 anonim ***** válasza:
62%

Nekem az az érzésem, hogy ő az a típusú munkamániás ember, aki mindig azt fogja mondani, hogy "még ezt a pár évet bírd ki!". Én menekülnék.

Mert

1. pár hétig, legfeljebb pár hónapig mindenki lehet elhavazva, de egy idő után ez már előlép az egyik legremekebb és legtámadhatatlanabb kifogássá:S (Engem is többször megpróbáltak az ügyhátralék végére besorolni, de egyre hamarabb felismertem az intő jeleket, és egyre kevesebb időt vesztegettem ilyen kapcsolatokra.

2. "nem akarok 29 évesen párt keresni" - megértelek, de 39 vagy 49 évesen még rosszabb lenne (mondjuk 1 vagy 2 gyerekkel)

3. Úgy tűnik, erre az emberre te maximum anyagilag számíthatsz. Akarsz te papíron egy házasságban, de lélekben egyedül gyereket nevelni? Ezt neked kell tudnod.

2015. okt. 25. 17:24
 24/29 anonim ***** válasza:
2%

felnött ember vagy tényleg azt hiszed hogy ez az egész a gyerek miatt van

úgy viselkedsz mint egy hisztis tini lány

majd 30 évesen már beláthatnád hogy első helyen a család meg a meló áll nem a bulizás

2015. okt. 25. 19:17
 25/29 anonim ***** válasza:
59%
Ez a pasi házvezetőnőnek tart. Nem is akar többet. Szerelme a munkája. Beteges, menekülj mielőbb. Gyorsan leépülsz, ha hagyod magad így kihasználni.
2015. okt. 25. 22:37
 26/29 anonim ***** válasza:
45%

A KÉRDEZŐNEK:

Kedves Kérdező!

Lényeges kérdés: azért dolgozik ennyit, mert megélhetésetekhez (ide értve esetleges adóssága törlesztését) feltétlenül szükséges, vagy ez csak egyéb okok (luxus/karrierépítés/stb...) miatt kell?

EGY ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁS ÍRÓJÁNAK:

"Ez a pasi házvezetőnőnek tart. Nem is akar többet. Szerelme a munkája. Beteges, menekülj mielőbb. Gyorsan leépülsz, ha hagyod magad így kihasználni."

Kihasználni a barátnőjüket lusta emberek szokták. Aki ennyit, dolgozik aligha lusta. A gyerekével való törődés, bizony szintén nem egy önző, másokat kihasználó ember képét festi le.

Unom már az olyan embereket, Akik minden párkapcsolattal/házassággal kapcsolatos kérdésre a lehető legrosszabbat mondják és azonnal szakítást javasolnak.

2015. okt. 26. 00:49
 27/29 anonim ***** válasza:

"Unom már az olyan embereket, Akik minden párkapcsolattal/házassággal kapcsolatos kérdésre a lehető legrosszabbat mondják és azonnal szakítást javasolnak."

Bocs, azt akartam írni:

Unom már az olyan embereket, Akik minden párkapcsolattal/házassággal kapcsolatos kérdésre a lehető legrosszabbat mondják A KÉRDEZŐ PÁRJÁRÓL és azonnal szakítást javasolnak.

2015. okt. 26. 00:54
 28/29 anonim ***** válasza:
Szerintem tervezz magadnak programokat, hogy ne magányosod el. Időnként szombatra, időnként vasárnapra, amikor ő a gyerekkel van. Vagy ha szombaton dolgozik, este elmehettek színházba. Ha 8 órát dolgozik, azon kívül még akad szabad idő. Így tesztelgetném, hogy mit reagál. Próbál-e változtatni, megfelelni, stb.
2015. okt. 27. 11:41
 29/29 anonim ***** válasza:

Én hozzámentem

Igaz én már nem az első fiút szültem neki, de sikerült lebeszélnem így nem az apja nevét kapta. Első szülött az ő nevét kapta, a másik fiú második névnek 🥴

2021. jún. 30. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!