Együtt maradnál így a pároddal, hozzámennél, alapítanál vele családot?
#20, "Akkor minek àlltàl össze vele?Jòhogy a gyereke az első nem te.Minden épeszű csalados ember igy van ezzel.Ne kavard mar ide Őt.Sosem leszel neki te az első." - látod, így képződnek az általánosítások és az előítéletek... nekem pl a párkapcsolatomban a PÁROM az első, mert ő az, akit 100%-ban magam választottam és vállaltam. Akkor is, ha egyben a gyerekem anyja, meg akkor is, ha más. Nem is volt semmiféle ilyen természetű gondunk az új párkapcsolatomban...
(ahogy én is flekktífuszt kapok az "én már anyucika vagyok, nekem már a babika az első" típusú nőktől)
Kérdező, tényleg beszélgessetek erről a témáról, akár újra és újra, ameddig csak kell ahhoz, hogy valamelyik irányba tisztuljon a kép, mert lehet, hogy tisztázható ez a dolog, de lehet, hogy tényleg nem illetek össze...)
"Mert mi a garancia arra, hogy ha otthagyja a jelenlegi kapcsolatát, akkor a következő kapcsolata pont az aranyközépút lesz?"
Akkor ezzel az erővel bele se merj vágni másba, mert úgyis s..r lesz? Tudod nem mindenki egyforma. Vannak emberek, akiknek fontos a másik fél és vannak akiknek nem. Szóval nem a semmire cseréli el a rosszat, hanem esélyt adna arra, hogy a semmi után jöjjön egy olyan ember, aki tényleg akarja és vele akar lenni!
Te tényleg álomvilágban élsz!
Nekem az az érzésem, hogy ő az a típusú munkamániás ember, aki mindig azt fogja mondani, hogy "még ezt a pár évet bírd ki!". Én menekülnék.
Mert
1. pár hétig, legfeljebb pár hónapig mindenki lehet elhavazva, de egy idő után ez már előlép az egyik legremekebb és legtámadhatatlanabb kifogássá:S (Engem is többször megpróbáltak az ügyhátralék végére besorolni, de egyre hamarabb felismertem az intő jeleket, és egyre kevesebb időt vesztegettem ilyen kapcsolatokra.
2. "nem akarok 29 évesen párt keresni" - megértelek, de 39 vagy 49 évesen még rosszabb lenne (mondjuk 1 vagy 2 gyerekkel)
3. Úgy tűnik, erre az emberre te maximum anyagilag számíthatsz. Akarsz te papíron egy házasságban, de lélekben egyedül gyereket nevelni? Ezt neked kell tudnod.
felnött ember vagy tényleg azt hiszed hogy ez az egész a gyerek miatt van
úgy viselkedsz mint egy hisztis tini lány
majd 30 évesen már beláthatnád hogy első helyen a család meg a meló áll nem a bulizás
A KÉRDEZŐNEK:
Kedves Kérdező!
Lényeges kérdés: azért dolgozik ennyit, mert megélhetésetekhez (ide értve esetleges adóssága törlesztését) feltétlenül szükséges, vagy ez csak egyéb okok (luxus/karrierépítés/stb...) miatt kell?
EGY ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁS ÍRÓJÁNAK:
"Ez a pasi házvezetőnőnek tart. Nem is akar többet. Szerelme a munkája. Beteges, menekülj mielőbb. Gyorsan leépülsz, ha hagyod magad így kihasználni."
Kihasználni a barátnőjüket lusta emberek szokták. Aki ennyit, dolgozik aligha lusta. A gyerekével való törődés, bizony szintén nem egy önző, másokat kihasználó ember képét festi le.
Unom már az olyan embereket, Akik minden párkapcsolattal/házassággal kapcsolatos kérdésre a lehető legrosszabbat mondják és azonnal szakítást javasolnak.
"Unom már az olyan embereket, Akik minden párkapcsolattal/házassággal kapcsolatos kérdésre a lehető legrosszabbat mondják és azonnal szakítást javasolnak."
Bocs, azt akartam írni:
Unom már az olyan embereket, Akik minden párkapcsolattal/házassággal kapcsolatos kérdésre a lehető legrosszabbat mondják A KÉRDEZŐ PÁRJÁRÓL és azonnal szakítást javasolnak.
Én hozzámentem
Igaz én már nem az első fiút szültem neki, de sikerült lebeszélnem így nem az apja nevét kapta. Első szülött az ő nevét kapta, a másik fiú második névnek 🥴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!