Együtt maradnál így a pároddal, hozzámennél, alapítanál vele családot?
Hát ha nem akarsz 29 évesen új párt találni -amire abszolút van esély és nem is vagy elkésve- akkor maradj a mostani mellet, aki egyáltalán nem foglalkozik veled, de ne is várd, hogy javulni fog a helyzet és ne is nyavajogj emiatt, mert ez a te döntésed.
Én egy olyan emberrel szeretném leélni az életem, akinek fontos vagyok és akar is időt szakítani rám, szóval nem kérdés, hogy én váltanék.
Nem olvastam meg el a kifejtést.. De enélkül is tudom a választ..
Ha ezen gondolkodnom kell, akkor SEMMIKÉPPEN.
Nem, nem vállalnék így gyereket.
És ha lenne gyereketek, de rád nincs ideje és még ott van neki egy másik gyerek, de csak hetente egyszer, akkor majd azon kapod magad, hogy ott vagy egyedül a hét nagy részében a gyereketekkel, aki ugyan nem csak a tiéd, de mégis csak te fogod egymagad ellátni.
Nézd, mi is dolgozunk, de megoldjuk, ha együtt akarunk lenni. Néha csak egy kis akarás kérdése és mindent meg lehet oldani. Viszont ha valaki nem is akarja...
Amúgy egyik ismerős házaspár volt így. Ott már volt 2 gyerek, apuka 7 napból 6-ot legalább, de volt mikor mind a 7-et végigdolgozta. A nőre maradt otthon minden a két gyerekkel. A nő is dolgozott, de heti csak 5 napot és rövidebb a férjénél a munkaideje. Jó a férj, amennyit tudott azért foglalkozott a gyerekekkel, de az nem volt túl sok, mivel sokat dolgozott tényleg, egymásra nem igazán volt idejük. Most mentek szét...
Hányszor próbáltál vele beszélni, és hogyan? Kérdezted, hogy ő mit szeretne tőled hosszú távon? Kilátásba helyezted, hogy neked ez így nem jó, illetve te már babáznál...stb. Ha azt látja, hogy te mindenképpen vele szeretnél maradni, és csak könyörögsz, egy kis kettesben eltöltött időért, úgy tűnik nem nagyon motiválja. Esetleg megemlíthetnéd neki is, hogy ketyeg az órád, de így nem mersz vele tervezni.
Egyébként miért dolgozik ennyit? Munkamániás, vagy kényszerből, mert kell a pénz? És mi a fontosabb neki, a munka (pénz) vagy te? Melyikről tudna lemondani?
"belefolyhatsz olyan kapcsolatba, akivel sülve főve együtt vagy, csak nehogy majd arra kelljen rájönnöd, hogy a kapcsolat értelme nem az."
Te nem ismered azt a szót, hogy arany középút! Mert tudod sülve-főve együtt lenni sem kell, de napi 1 percet csak együtt lenni is baromi kevés.
Ha az embernek nincs ideje egymásra, akkor hiába a szerelem, tudod mi lesz abból? Elhidegülés! És ez piszok rossz ott, ahol gyerekek is vannak! Meg magában is rossz.
Álomvilágban élsz! A szerelem nem tart örökké. Ahhoz, hogy egy kapcsolat sokáig tartson, ott bizony el kell fogadni, hogy a szerelem elmúlik, a kapcsolat egy idő után takaréklángon ég, viszont a kapcsolat attól kapcsolat, hogy ketten vannak benne. Nem a nő egyedül, míg a pasi egész héten dolgozik és csak történetesen együtt aludnak. Ahhoz, hogy egy kapcsolat sokáig tartson, ahhoz az kell, hogy a felek ketten "küzdjenek" azért, hogy a szerelem, a szeretet megmaradjon végig. Mert magától, ha egy tűz nincs táplálva, akkor kialszik. Hát, ugyanez a kapcsolat is! Hidd el, így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!