Hogyan legyek önállóbb és hogyan legyen magánéletem?
De egyébként mire spórolsz? Mennyit? Mert gondolom, minimálbérből annyit nem tudsz félretenni, hogy például lakást vegyél belőle.
Szóval én elgondolkoznék, hogy tényleg van-e értelme kuporgatni a pénzt, mikor huszonévesen egy saját szobád nincs és a magánéletet hírből sem ismered.
Lehet, több értelme lenne albérletbe menni - minimálbérből nyilván csak szobát tudsz egyelőre, de szerintem az is jobb, mint a mostani helyzet, az a szoba legalább csak a tiéd lenne.
Emellett tanulj, képezd magad, hogy jobb munkád lehessen.
Mert 1 hetet eltölteni egy apartmanban olcsó multaság? :D Plusz hozzá a bulipénz, kajapénz, meg amit ad a szüleinek havonta /mert gondolom ad/ akkor azzal ott van, hogy tényleg el is verte a havi keresetét. Ez aztán nagyon hasznos és előremutató lépés lenne, igen.
Mi a legolcsóbb apartmanba a Balatonnál csak 3 éjjelre fizettünk 25ezer ftot... egy hétre akkor a duplája lett volna, és akkor még nem ettünk, nem ittunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!