Hogyan legyek önállóbb és hogyan legyen magánéletem?
Ha tudsz spórolni, előbb-utóbb összejön a pénz egy kis albérletre, vagy pedig lakótárssal kell albit nézni.
Én is ennyiért dolgozok de csak ezért nem tervezek örökbe a szüleimnél élni, akkor inkább fent tartok egy mini garzont meg spórolok a kaján :D
Jövődre?
Értem én, persze de így akkor ott fogsz élni 10 év múlva is.
Szerintem felesleges ütni a kérdezőt az önállósodással.
20 éves, és van munkája. Szerintem ez egy nagyon jó kiindulás. Én nem neveznék valakit önállótlannak, akinek ennyi idősen van állása.
Az önállósodás nem verseny. Az, ha elköltözik egy albiba, ahol a szobán nem osztozik, de minden máson igen, és elveri a kuporgatott pénzét a kaucióra meg az albérleti díjra, nem előremutató lépés...
Kérdező, figyelj, szerintem jó ötlet amit írtál, hogy elutaznál néha. Próbáld ki, menj el barátokkal ide-oda. Ne egy napra, hanem egy hétre valami apartmanba, ahol vásároltok, főztök, beosztjátok a pénzt, szórakoztok...
Elköltözni ráérsz, ha lesz biztos párkapcsolatod, idegenekkel egy albiban, akiket nem ismersz, és akikben nem bízhatsz, lehet, hogy önállósodás, de egyáltalán nem buli... Ez azoknak az osztályrésze sajnos, akik semmiképp nem maradhatnak még otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!