Beteges ha 15 évesen már a családomat tervezgetem?
Szóval a szüleim 9 éve elváltak, és nem apám a szívem csücske. Mikor vele voltam nyaralni folyton arra gondoltam, mennyi mindent fogok majd másképp csinálni apaként. Olyat olvastam, hogy akik a múltban/jövőben élnek, nem boldogok a jelenben. Ez szerintem is így van, és én boldog is vagyok, csak nagyon sokat gondolok a leendő gyerekeimre. Kislányt képzelek el általában, gondolom mert fiú létemre, inkább lányok társaságában érzem jól magam. Sok gyereket szeretnék és vidéki kastélyt. Szép álom igen.
Szóval szerintetek gáz, ha egy 15 éves fiú ennyire várja, hogy játszhasson a kislányaival?
Én is ilyeneket hittem 15 évesen, csak felnőttem.
Lehet, hogy azért akarsz kislányokat, hogy körülugráljanak. Mint mikor valaki azért akar kutyát, mert az olyan lökött, hogy feltétel nélkül szeret.
18 éves koromig nagyjából én is folyamatosan álmodoztam, többek közt akár ilyenről is, hogy ,majd házam lesz, tengerparton, erdő szélén, feleség, család, boldogság.
Aztán felnő az ember, rájön hogy lesz egy szar átlagos élete, napi 8-10 óra meló, és hitelre talán egyszer lesz háza meg kocsija :D Na meg jóképű sem lettem azzal hogy felnőttem, így kb szóba sem állnak velem a nők, onnantól a család, gyerek rész is bukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!