Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha betöltöm a 18 at othagyhato...

Ha betöltöm a 18 at othagyhatom a családomat?

Figyelt kérdés
A lényeg nem egyszer adott egy idegesitő hugi egy nagyképű bátyó egy benyalós pasi a anyámnak és na meg persze a anyám a lényeg 1 és negyed éve vagyunk kapcsolatban és elégé kisiklik a vágány ha folytatja a családom viszont most fogom tölteni a 18 at ha 18 éves elmúltam akkor ott lehet hagyni a családot nem lehet rendőri ügyet meg ilyesmit csinálni belőle?

2014. aug. 22. 22:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha nyom nélkül lelépsz,akkor szólhatnak a rendőröknek az eltűnésedről,de mivel nagykorú leszel,már nincs joguk visszavinni a családodhoz.Tehát igen,otthagyhatod őket.Tudtommal,de hátha mond valaki okosabbat.:)
2014. aug. 22. 22:43
 2/15 anonim válasza:

Szia!

Szerintem örülj hogy van családod!

De amugy igen , rendőrök már nem tudnak mit tenni .

2014. aug. 22. 22:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Testvéreiddel leülhetnél beszélni, húgommal fél év alat kifejlesztettem egy bizalmas kó kapcsolazot. Ha velük nem jösz ki senkivel sem fogsz, mármint a testvéreiddel
2014. aug. 22. 22:47
 4/15 anonim ***** válasza:

Igen, oda mész 18 után, ahova akarsz. A családod kereshet, ha megtalálnak, mert megfognak, akkor tőled megkérdezik, hogy adjanak-e nekik ki infót. Ha erre nemet mondasz, akkor őket arról tájékoztatják, hogy élsz, meg vagy, de nem akarsz velük kapcsolatot.

De ezt azért gondold meg. Család csak egy van, és nem kéne mindent felrúgni.

2014. aug. 22. 22:55
 5/15 A kérdező kommentje:
A hugom szándékosan hazudgál anyámnak és azzal rotja a kapcsoaltomat decemberben a két család egymást fenyegete ... a bátyám egy bunkó aki zsarolja anyám még a idióta hugomnak hisz esélytelen minden probálkozásom de az is lehet ha betöltöm a 18 at és lelépek fel is jelentem őket ha lehet..
2014. aug. 22. 23:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mégis, miért jelentenéd fel őket? Mert bunkók? Akkor az ország tetemes része börtönben lenne.

Amúgy elmehetsz. De hol fogsz lakni? Mit eszel? Honnan lesz pénzed? Gondolkodni is kéne...

2014. aug. 22. 23:26
 7/15 A kérdező kommentje:
A barátommal lennék már 2 éve dolgozik ő engem teljesen boldogá tesz van lakása is és jól megy neki bezzeg a családom meg mindenek elhordja.. de teszek rájuk magasról inkább ő mint a kétszinű családom...
2014. aug. 22. 23:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Tehát most barátod nyakán akarsz makd élni?
2014. aug. 23. 00:08
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem a nyakán akarok élni én is tanulok csak most 2 ből buktam meg és jöv hét pótvizsga de az is a idióta családom miatt van és mégis rá fogják decemberben is azért fenyegeték meg pedig ők tehetnek róla mindíg istencsapás ez a család... de vele jobb én is dolggozni fogok majd csak had menyek el innen végre ha meg keresni fognak zaklatásért feljelentem őket.
2014. aug. 23. 00:24
 10/15 anonim ***** válasza:
Most fogod tölteni a 18-at.Mégis gyerek vagy.Még azt sem tudod nem tehetnek ellened semmit.Az egy dolog papír szerint felnőtt vagy.De nagy tapasztalatlan gyerek.
2014. aug. 23. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!