Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha betöltöm a 18 at othagyhato...

Ha betöltöm a 18 at othagyhatom a családomat?

Figyelt kérdés
A lényeg nem egyszer adott egy idegesitő hugi egy nagyképű bátyó egy benyalós pasi a anyámnak és na meg persze a anyám a lényeg 1 és negyed éve vagyunk kapcsolatban és elégé kisiklik a vágány ha folytatja a családom viszont most fogom tölteni a 18 at ha 18 éves elmúltam akkor ott lehet hagyni a családot nem lehet rendőri ügyet meg ilyesmit csinálni belőle?

2014. aug. 22. 22:37
1 2
 11/15 JohniDaren válasza:
Gyakorlatilag elszőkhetsz, de gondolkozz! Mi lesz, ha a barátoddal elromlanak a dolgok, mi lesz ha pl. megcsal vagy kiszeret belőled? Akkor hova fogsz menni?
2014. aug. 23. 10:13
 12/15 homo ludensz ***** válasza:
100%
S mi lesz veled ha összeköltöztök és együttélésből buksz meg? Abból is pótvizsgázol?
2014. aug. 23. 10:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Túl jól szeretjük egymást ezt már ő is bizonyította és biztos hogy nem szeretek ki belőle ha már ennyire szokott hiányozni engem az nem érdekel ha a végén roszul sül el azokhoz a idiótákhoz semikép nem megyek vissza mostanság már nem érdekelnek én egész nap el vagyok a szobámban kulcsa zárva mert nem kellenek nekem.. és biztosra veszem csak jobb lesz ha nem lesznek többé ők
2014. aug. 23. 15:24
 14/15 JohniDaren válasza:

Szóval biztos, hogy nem szeret ki belőled, biztos, hogy örökkön örökké veled marad.

Túl naív vagy te az önálló élethez, jobban teszed, ha a családoddal maradsz, inkább mint, hogy kockáztass.

De látom téged már úgysem lehet lebeszélni.

2014. aug. 23. 19:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Mondj még egy olyan fiút nekem aki megteszi azt hogy ha már annyira el ment a kedvem mindentől és a sztal alatt sírtam ő lejött motoral hozánk késő este és megvigasztalt kivett a asztal alól hagyta hogy kisírjam magam rajta és hogy regelig aludjak a karjaiban úgyhogy mindvégig ébren volt engem nézet ölelt és simogatott míg reggel mosolyal nem keltem a ölében és mondtam neki hogy minden rendben lesz és úgy ment munkába hogy nem aludt egész éjjel semmit mert aggódott értem hozz fel nekem másik pasit aki megtenné ezt hogy rezzenés nélkül a barátnőjéhez siet ha rosszul érzi magát mert ő jött és nekem az annyira meghatott hogy tudom a szándékai fontosak felém biztosra veszem nem találok nála jobbat.
2014. aug. 23. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!