Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám itt hagyni a...

Hogy tudnám itt hagyni a családomat?

Figyelt kérdés
Ukrajnában lakom,Kárpátalján.Másfél év múlva megyek Záhonyba tovább tanulni,rendőr elszek.Amit nagyon fogok sajnálni hogy az eddigi életemet itt hagyom és most kirepüllök a fészekből.Nagyon bánt,anyu és a testvérem sírnak is miattam és nekem se jó.Szüleimet nagyon szerettem,a testvérem nemcsak testvérem,de még a barátnőm is volt.Most meg elhagyom őket.Itt hagyom a barátaimat,osztálytársaimat,szeretteimet.Nagyon nehéz.14 évet éltem itt le,most meg már felnövök és nem tudok tovább menni,egyszerűen gyerek akarok lenni.

2015. jún. 23. 17:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Aranyos vagy:-) Biztos nehéz lesz, de arra gondlj, hog, egy új kaland vár rád, és bármikor hazamehetsz, ők örömmel várnak:-)
2015. jún. 23. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

El kell fogadni, hogy ez előbb vagy utóbb bekövetkezik. Mondjuk te még nagyon fiatal vagy, így még nehezebb, de ha ez szíved vágya, hogy rendőr legyél, akkor ezt úgyis elfogadják majd és megszokják, ahogy te is. Minden kezdet nehéz. Ha már ott leszel, lesz egy csomó új barátod. Tudom, a régieket nem lehet pótolni,meg a családot pláne nem, de meg kell próbálnod.

Amúgy meg unokatestvéreim szintén rendőrök. Nekik is nehéz volt eleinte, meg a szülőknek is, kb 200 km-re odébb helyezték el őket. De mondom, minden kezdet nehéz.

2015. jún. 23. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen,az biztos.Viszont ha ennyire szereted őket,akkor se lenne könnyebb,ha 18-19 évesen hagynád ott őket az egyetem miatt.Egy idő után le kell válni a szülőkről és minél később-20-25 éves kor után mondjuk- történik meg,annál nehezebb.Nem kell a szomszédba menni olyan szülőkért,akik nem engedik a gyereküket önálláodni vagy a gyerek nem akarja lejjebb adni az igényeit,esetleg a kettő kombója.
2015. jún. 23. 17:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a jó válaszokat.Megpróbálok ezzel majd együtt èlni
2015. jún. 23. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolj, hogy Magyarországon jobb lehetőségek várnak, mint Ukrajnában. Amint elvégzed lesz állásod és lehetőséged a saját életedet élni, hazalátogatni stb. :D
2015. jún. 23. 18:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Végülis igaz.És minden hétvégén is hazajöhetek,csak még így is nehézblesz,de egyszer meg kell tenni az első lépést.
2015. jún. 23. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi :)

Eleinte nehezebb lesz, de 14 évesen szerintem van annyi kalandvágy az emberben, hogy az új környezet, a sok újdonság leköti majd a figyelmed a családról való hiány után.

Én mikor utazni voltam, vagy több ideig tartózkodtam az otthonomtól távol, egy percnyi időm nem volt a családon való hiányon gondolkoznom.

Megaztán, új környezet, új ismeretségek, új barátok. Szerintem vagy olyan barátságos hogy barátokat szerezz majd :)

Sok sikert !!! :)

2015. jún. 23. 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy előbb-utóbb vagy te fogsz elköltözni, vagy a testvéreid, vagy esetleg a szüleid meghalnak. Egyszer valamelyik megtörténik. Persze ez a változás nem azt jelenti, hogy ne zárd őket a szívedbe. Még így is tudod velük tartani a kapcsolatot. És legalább kezdesz magaddal valamit, nem gyárban fogsz robotolni(remélhetőleg), mint sokan mások.
2015. jún. 23. 21:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,ez tényleg megnyugtatott és motivál engem arra hogy érdemes kimenni továbbtanulni
2015. jún. 24. 09:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Rendőr lettél?
júl. 11. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!