Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám leszarni a családo...

Hogy tudnám leszarni a családomat?

Figyelt kérdés
Nem túl szép kérdés, tudom, sokáig én is hitegettem magam hogy jobb lesz, próbáltam máshogy hozzáállni az egészhez, de nem megy. Egy agresszív, ostoba, tudatlan családban élek. Mindenki ordibál, veszekszik, előbb is. Most úgy fáj a fejem, hogy hihetetlen, húz oldalt a halántékom, azt hiszem meg fogok őrülni. Bár nem bánnám. Mit tegyek? :(
2011. júl. 3. 18:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Gyerek vagy vagy felnőtt tagja?
2011. júl. 3. 18:40
 2/22 anonim ***** válasza:
Költözz el. Ha még nem teheted, várd ki a sorod és próbálj addig elhatárolódni és túlélni.
2011. júl. 3. 18:40
 3/22 anonim ***** válasza:
Higgadj le, és meséld el mi is valójában a problémád.
2011. júl. 3. 18:41
 4/22 anonim ***** válasza:
13%
Keress munkát, költözz el. Gondolom a családdal baj van, de a pénzükkel nem.
2011. júl. 3. 18:41
 5/22 A kérdező kommentje:
Hát..nem most kezdődött. Egyszerűen nem tudok itt élni. Itt senki sem hallgat meg senkit, csak a magáét fújja, próbálja a másikra ráerőszakolni a véleményét. Ha valami ütközik a véleményükkel, arra a megoldás a kiabálás. És mivel én próbálnék békésen, tudatosan élni, én hülye vagyok, meg negatív szerintük. Mást nem tudok mondani. Folytonos veszekedések a semmin. A rokonoknak meg megy a jópofizás. És persze a rokonoknak is én vagyok a negatív, rosszul nevelt, mert nem tudok felhőtlenül nevetni, amikor mindenki "nevet". Szeptemberben kezdem az egyetemet, ha megélem, mert most úgy érzem, hogy a fejem szét tudna robbanni.
2011. júl. 3. 18:44
 6/22 A kérdező kommentje:
Hát, ami a pénzt illeti, azt inkább ne is emlegessük.
2011. júl. 3. 18:44
 7/22 .:Laci:. ***** válasza:
nálunk is hasonló a helyzet de csak apám veszekszik mindig, én hallgatok és néha vissza szólogatok ami valamiért nem esik le neki, hogy mire is értem...:D én úgy oldottam meg, hogy suli közben amikor haza értem be a géphez füles fel és bömbölt a zene, most nyáron pedig dolgozok ameddig csak tudok, csak aludni járok haza így kevesebb időt töltök velük aminek én nagyon örülök :) nincs veszekedés mivel nem beszélünk, haza érek este melóból letusolok, beszélek telefonon kicsit barátnőmmel és alszok reggel meg korán elmegyek itthonról. de én a helyedben azért próbálnám még megbeszélni a helyzetet mert ez így nem vezet jóra és esetleg túl korán, felkészületlenül kell majd elhagynod a családi házat és mindent a 0-ról kell kezdened és senki sem fog segíteni megoldani a problémáidat vagy tanácsot adni, hogy mit hogyan.
2011. júl. 3. 18:45
 8/22 A kérdező kommentje:
Én is dolgozok, bár azt eddig nem tartottam megoldási lehetőségnek, hogy egyszerűen elmenekülök.
2011. júl. 3. 18:47
 9/22 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lenne elmenekülés, ha ennyire utálod őket. Menj el koliba ha nem vagy 18, amúgy meg költözz el.
2011. júl. 3. 18:51
 10/22 anonim ***** válasza:
Ha most mész egyetemre akkor próbálkozz meg a kolesszal :D ha dolgozol akkor meg erre tedd félre a pénzt.
2011. júl. 3. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!