Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám leszarni a családo...

Hogy tudnám leszarni a családomat?

Figyelt kérdés
Nem túl szép kérdés, tudom, sokáig én is hitegettem magam hogy jobb lesz, próbáltam máshogy hozzáállni az egészhez, de nem megy. Egy agresszív, ostoba, tudatlan családban élek. Mindenki ordibál, veszekszik, előbb is. Most úgy fáj a fejem, hogy hihetetlen, húz oldalt a halántékom, azt hiszem meg fogok őrülni. Bár nem bánnám. Mit tegyek? :(
2011. júl. 3. 18:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen, lehet így lesz. Arra gondoltam még, mindezek ellenére kedvesek állok hozzájuk, és eltűrök mindent, nem szólok vissza semmire. Bár ezzel a természetemet, saját magamat tagadnám meg, meg hosszabb távon lehet nem lenne ennek sem jó következménye.
2011. júl. 3. 18:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi a menekülés abban, ha elköltözöl? Nyilván nem fogod tudni megváltoztatni őket. Akkor viszont mit akarsz? Ott maradni, és olyanná válni, amit utálsz magad is? Menj, és éld az életed úgy, ahogy te szeretnéd. Még az is meglehet, hogy rendeződik velük a kapcsolatod. A távolság sok mindenen segít, tapasztalat.
2011. júl. 3. 18:54
 13/22 anonim ***** válasza:

egy nyugodt megbeszélés nagyon sokat javíthat a dolgon.

nem vagy már gyerek!

ültesd le az ősöket szépen, mond addig csitt amíg elmondod a bajodat, de utána hallgasd meg őket.

aztán közösen tegyetek valamit a megoldásra.

jobb mint ha menekülsz

2011. júl. 3. 18:56
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, mintha én írtam volna. Tökéletesen megértelek.
2011. júl. 3. 18:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha teheted, költözz el, de nem jelentsd be nekik, váratlanul tedd, és ne közöld velük, hova költözöl.
2011. júl. 3. 19:06
 16/22 .:Laci:. ***** válasza:
19:06 én is pont így fogom csinálni amint lesz rá pénzem :D
2011. júl. 3. 19:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Én is ezt tervezem, és nekem sincs még rá pénzem.
2011. júl. 3. 19:18
 18/22 .:Laci:. ***** válasza:
még nekem sincs, most melózok és talán lesz de sok a kiadás :S
2011. júl. 3. 19:20
 19/22 anonim ***** válasza:
6%
Drágáim! Ti aztán tudtok családi kapcsolatot ápolni!!
2011. júl. 3. 19:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Utsónak üzenem, h némely kapcsolatokat nem lehet ápolni. Tudod, mindenhez két ember kell, és ha az egyik ilyen szinten sz.rik a dologra, akkor nem tudsz vele mit tenni.

Nálunk is mindig mindenre üvöltés a megoldás, a másikat nem hallgatjuk meg, v ha igen, akkor letorkolljuk/alázzuk/háta mögött kibeszéljük. Kifelé meg mosolygunk, hogy milyen remek család vagyunk, de otthon... szánalom. És én vagyok a szemét, amiért tök savanyú vagyok, és nem képmutató.

Tudod, nincs mindenkinek mintacsaládja.

Kérdező, összeköltözünk? :) Szerintem jól meglennénk, tekintve, h a tökünk kivan a helyzettel.

2011. júl. 3. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!