Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám leszarni a családo...

Hogy tudnám leszarni a családomat?

Figyelt kérdés
Nem túl szép kérdés, tudom, sokáig én is hitegettem magam hogy jobb lesz, próbáltam máshogy hozzáállni az egészhez, de nem megy. Egy agresszív, ostoba, tudatlan családban élek. Mindenki ordibál, veszekszik, előbb is. Most úgy fáj a fejem, hogy hihetetlen, húz oldalt a halántékom, azt hiszem meg fogok őrülni. Bár nem bánnám. Mit tegyek? :(
2011. júl. 3. 18:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ugyan ez. Nálunk is mindenre az ordibálás a megoldás. Az egész rokonság utálja egymást, persze a hivatalos kínebédeken tombol a szeretet. Azt akarják, vegyek részt ebben... borzalom. És még 4 év, mire szabadulhatok. Epekedve várom azt a napot!
2011. júl. 4. 11:19
 22/22 anonim ***** válasza:
20:08-as teljesen igazad van, és nálunk is ez a helyzet :(
2011. júl. 4. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!