Mennyire akadnál ki, ha nyíltan direkt aládtenne a párod tesója?
Egy munkahelyen dolgozunk kb 2 hete. Ő már korábban dolgozott ott, most jobb fizetésért visszajött. Én suliba is járok. Egy hónapja szóltam kb., hogy a párommal le akarunk látogatni anyámhoz. Gyűjtöttük a pénzt, játszottunk a beosztásokkal, hogy Mindenre jusson idő, vasárnaptól szerdáig lett volna ez a dolog, plane, hogy most lesz az első évfordulónk. Erre a párom tesója felmond. Ez azt jelenti, hogy nem tudunk elmenni, mert dolgoznom kell. Nem fogom fel, miért nem lehetett még 3 napot kibírni, de tudom, hogy az a baja, hogy a pasija elutazik egy hétre és nem mehetett volna vele. Most mondtam, Menjen, nem akar. Így meg a mi ünneplésünk/pihenésünk is el van rontva...fél éve nem voltunk Sehol a párommal, + most mutattam volna be a családnak. Mit tegyek?
21L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!