Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire akadnál ki, ha...

Mennyire akadnál ki, ha nyíltan direkt aládtenne a párod tesója?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgozunk kb 2 hete. Ő már korábban dolgozott ott, most jobb fizetésért visszajött. Én suliba is járok. Egy hónapja szóltam kb., hogy a párommal le akarunk látogatni anyámhoz. Gyűjtöttük a pénzt, játszottunk a beosztásokkal, hogy Mindenre jusson idő, vasárnaptól szerdáig lett volna ez a dolog, plane, hogy most lesz az első évfordulónk. Erre a párom tesója felmond. Ez azt jelenti, hogy nem tudunk elmenni, mert dolgoznom kell. Nem fogom fel, miért nem lehetett még 3 napot kibírni, de tudom, hogy az a baja, hogy a pasija elutazik egy hétre és nem mehetett volna vele. Most mondtam, Menjen, nem akar. Így meg a mi ünneplésünk/pihenésünk is el van rontva...fél éve nem voltunk Sehol a párommal, + most mutattam volna be a családnak. Mit tegyek?

21L

2015. okt. 21. 12:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Tényleg nagyon ügyes vagy! De attól még akárhogy fikázod, akkor mond fel a munkahelyén, amikor akar. Kihevered.
2015. okt. 21. 13:27
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
Az én véleményem az, hogy ezt csak te fogod fel a személyed elleni támadásnak. Nem tehetsz róla, a nők nagyrészt ilyenek.
2015. okt. 21. 13:34
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
És ha volt valami oka a felmodásra? Mert. hogy szerinted nem volt. Én ismerek egy most 15-16 éves lányt, aki az iskolában irodalomból mindig is rosszul teljesített, és ezért lusta disznónak volt titulálva. Aztán kiderült, hogy diszgráfiás és jéé mégis volt oka majdnem megbukni.Ennyit arról, hogy szerinted nem volt.oka rá. És amúgy egy olyan helyen ahol nem érzed jjjól magad az a 3 nap olyan mint 3 év, nagyon felszínes vagy és nem látsz a dolgok mögé. Na meg a 10-es kommented. Óó, dehogynem bűnbak. Úgy állítod be mint életed elrontóját. Szegény lány.
2015. okt. 21. 13:50
 14/22 A kérdező kommentje:
Az is, mert tudja, ha felmond, engem id kirúgnak. Ez egy tény. Miatta nem lesz pénzem jó ideig megint, mert semmilyen munkahely nem tolerálja, hogy Hetente 3 napot nem tudsz vállalni, suli miatt. De biztos nektek van igazatok. És mint mondtam, régebben is dolgozott ott, és szerette azt a munkát. Most az a baja, hogy nem tud itthon lenni, csak négy napot egyhuzamban, a 7 helyett. Sosem akart dolgozni. Én szekáltam mindig, mert a nagyszülei pénzén tengődött, a pasijait is abból tartotta el, itt lakott mindegyik. Szóval valahol igazam van.
2015. okt. 21. 14:02
 15/22 anonim ***** válasza:
18%

Hiba volt ide kiírni a kérdést, mint láthatod:)

Szerintem igazad van! Nálunk a testvérem csinált hasonlót, a párom szerzett neki nagy nehezen munkát, lakást, mindent, ő meg pont akkor mondott fel, amikor a főnöke kórházba került, és szükség lett volna rá nagyon. Arról nem beszélve, hogy azt várta, mások váltsák meg, így kb a semmi maradt neki. Nem volt könnyű munkája, az tény, de szerintem néhány napot még tudott volna várni. Ezzel lejáratott a család előtt, hiszen az én testvérem. azóta nem is igazán beszélünk összevesztünk (más miatt).

2015. okt. 21. 15:09
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Vezesd le, téged miér rúgnak ki, ha ő felmond? Az nem úgy szokott ám menni, hogy ha felmond valaki, akkor a cég kitol magával, és még csökkenti a létazámot, hadd akadjon el minden teljesen.
2015. okt. 21. 15:31
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

Még így látatlanban is meg tudom mondani, hogy biztos nem azért dobta el magától ezt a munkát, hogy kitoljon veled, hogy ne mehessetek el pár napra. Ez kb. olyan szintű lenne, mint ha eltörné a lábát, csak hogy ne kelljen hozzád mennie látogatóba, vagy hasonló.

Nyilván oka volt hogy felmondott és hogy ilyen hirtelen mondott fel.

Pech, kellemetlen, bosszantó, de nincs mit tenni, majd elmentek máskor.

Nem várhatod el, hogy a kirándulásod miatt maradjon egy olyan munkahelyen, ahonnan menni akar.

De téged miért is rúgnak ki, ha ő felmond?

2015. okt. 21. 15:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Úgy látom esetetekben is él a jó öreg mondás: zsák a foltját...
2015. okt. 21. 16:41
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

"A kérdező kommentje:

Hetekre előre meg volt beszélve az egész. És olyan indokokkal jön, amiken nevet az ember, azzal, hogy nem tud eleget itthon lenni. Hetente 4 szabadnapja van egyhuzamban."

Vs

"A kérdező kommentje:

És szerintem irigy is, mert jó tanuló vagyok, ő meg nem tudott egy szakmát sem letenni, és még a munkahelyen is jobb vagyok Nála."

Nem értem, ha te jobb vagy nála és neki heti 4 szabadnapja volt, akkor te, aki ugye olyan szuper, miért ne vehetnéd ki vasárnaptol-hétfőig azt a 4 napot? Valamiben hazudtál és most már teljesen belekeveredtél.

2015. okt. 21. 17:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Ritka primitív előember lehetsz húszas :D
2015. okt. 21. 18:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!