Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti felesegkent / gyermekkent...

Ti felesegkent / gyermekkent ezt el tudnatok fogadni? En biztosan nem.

Figyelt kérdés
A ferj tobb eve / evtizede kulfoldon dolgozik, nem is tervez magyarorszagi munkavallalast. Hazajarni csak par napokra tud, pl havi /2 havi 3-4nap maximum. A feleseg /gyerekek /tobbi csaladtag helyeben ezt biztos, hogy max par evig birnam elviselni. A gyerekeknek sem vesz igy reszt az eleteben, es a feleseggel is elhidegul az egesz.

2015. okt. 14. 07:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
64%
Nekem apukám dolgozott így EGY évet, pont miután megszülettem. Mesélték, hogy konkrétan féltem tőle, mikor jött, mert nem ismertem meg. Nyilván miután hazajött, akkor normalizálódott a helyzet, de az biztos, hogy ez nagyon nem egészséges egy család életében hosszú távon... max. talán akkor, amikor a gyerekek már tinédzserek, és megértik, ha kell az a pénz. De egyébként is úgy tartom, hogy aki akar munkát, az talál, max. vissza kell fogni a költekezést. De ez szerintem megéri azért cserébe, hogy a gyerek nem hidegül el teljesen az apjától.
2015. okt. 14. 13:39
 22/23 A kérdező kommentje:
Ugy latom a tobbseg is ugy gondolja, ahogy en.
2015. okt. 14. 14:01
 23/23 anonim ***** válasza:
68%

Átmenetileg oké, időszakos munka esetén. Apa is volt kint fél évet Franciaorságban, Angliában, Hollandiában (a három együtt volt fél év)

Épp elég nyűg volt. Így, ennyi időre vállalnám, de ha a férjem kimenne állandóra dolgozni külföldre, akkor én is ott keresnék munkát. A család nem attól család, hogy összeköt valamiféle rokonság vagy szerződés, aztán nem is látjuk egymást, az apa nem is apa csak egy pénzforrás. Nem értem az ilyen családokat, hogy miért nem költöznek családostul, vagy marad itthon mindenki. Éveken keresztül szerintem kibírhatatlan.

2015. okt. 14. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!