Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti felesegkent / gyermekkent...

Ti felesegkent / gyermekkent ezt el tudnatok fogadni? En biztosan nem.

Figyelt kérdés
A ferj tobb eve / evtizede kulfoldon dolgozik, nem is tervez magyarorszagi munkavallalast. Hazajarni csak par napokra tud, pl havi /2 havi 3-4nap maximum. A feleseg /gyerekek /tobbi csaladtag helyeben ezt biztos, hogy max par evig birnam elviselni. A gyerekeknek sem vesz igy reszt az eleteben, es a feleseggel is elhidegul az egesz.

2015. okt. 14. 07:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Rövid távon igen, ha mondjuk lakásra gyűjtünk és alá kell rendelni a pillanatnyi boldogságot egy fontos cél érdekében. De max. egy-két év, és még ezt is megsínyli a kapcsolat. Ismerek olyat, aki évek óta ezt csinálja, én nem is értem, hogyan bírják. Én megtennék azért mindent, hogy legalább pár év után kiköltözzön a család, ha már a férjnek nincs lehetősége normális életszínvonalat biztosítani a hazai fizetésből.
2015. okt. 14. 07:24
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

Én gyerekként elfogadtam.

Apa kb. 2 havonta jár haza, bár ő néhány hetet(3-5) itthon marad utána. 10 éve megy ez így. Kezdetben kényszerből ment ki, de most már mindenki megszokta a helyzetet. Miattunk teszi, de szereti is a munkáját. Itteni fizetésből nem tudna ilyen színvonalat biztosítani nekünk, amit 10 év alatt ugyancsak megszoktunk.

2015. okt. 14. 07:30
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
Én két ilyen házaspárt ismerek,bár a férjek hétvégén hazajárnak,az egyik 25 éve a másik 22 éve dolgozik így.A fiatalabb házaspár 2-3 éve különment,én gondolom,hogy ez az életmód viselte meg a kapcsolatukat,most újra együtt vannak,de a férj erősen gondolkodik valami magyar munkahelyben.Nem,én nem tudnék így élni.
2015. okt. 14. 07:32
 4/23 anonim ***** válasza:
33%
Én nem hiszem hogy amíg a férj kint van 2 hónapot addig mint egy angyal semmit sem csinál nem nőzik.... Nem bírná ki bárki bármit mond. Még a családban is igazam lett pedig itt a férje a nőnek 2 hetetne járt haza hétvégékre.. Külföldön meg már van 1 fia és 1 lánya is.
2015. okt. 14. 07:56
 5/23 anonim ***** válasza:
80%

4# aki akarja az úgyis megcsalja a párját, ha együtt élnek. ahol erősebb a kapocs, ott hónapok után is hűséges, hiába nem látják egymást. ez emberfuggo.

amúgy ilyen helyzetben opció, hogy a család is kimegy utána. de a kérdésre válaszolva, én évekig nem élnék így. vagy kérném, hogy találjon itthon munkát, vagy kimennék én is vele.

2015. okt. 14. 08:10
 6/23 anonim ***** válasza:
94%
Én rövid időre sem tudnék így élni feleségként. Nem azért mert attól félnék, hogy valamelyik fél megcsalja a másikat, de nekem szükségem van a férjem fizikai közelségére is. Már egy hétvége alatt is nagyon tud hiányozni.
2015. okt. 14. 08:13
 7/23 anonim ***** válasza:
60%
Van, akiknek megy, van, akiknek nem. Ha te vagy a családtag, beszéljétek meg, ha nem, mi közöd van hozzá, hogy más hogyan él?
2015. okt. 14. 08:25
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

"Én nem hiszem hogy amíg a férj kint van 2 hónapot addig mint egy angyal semmit sem csinál nem nőzik.... Nem bírná ki bárki bármit mond"

Ki lehet bírni!Tudod azt hívják szeretetnek (szerelemnek), hűségnek és tiszteletnek. Talán mindenki magából indul ki.

2015. okt. 14. 08:30
 9/23 anonim ***** válasza:
61%

En is ismerek ilyen csaladot, ott raadasul 3 gyerek van.

Az en szememben ez nem hazassag, nem is csinalnam.

2015. okt. 14. 09:08
 10/23 anonim ***** válasza:
95%

Mindenki úgy él, ahogy neki jó. Ha nekik ez így megfelelő forma, akkor jó. Az is lehet, hogy ők közelebb állnak lelkileg egymáshoz, mint azok, akik napi szinten egy házba mennek haza. Nem tudhatjuk soha kívülről, hogy egy kapcsolatban mi van valójában. A gyerekek életéből viszont nagyon hiányzik, még ha a párkapcsolatuk működik is így. De hogy őszinte legyek, elvált szülők gyerekei is kb. ennyit vannak az apjukkal, így annál ez sem rosszabb. Ha pedig a szülők szeretik egymást, még jobb is a helyzet, mintha szidnák egymást.

Én nem lennék így boldog, de nem zárható ki, hogy más meg igen. Nem vagyunk egyformák.

2015. okt. 14. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!