Mi motivál egy ilyen nőt, mi értelme van ennek?
Ismeretségi körben van egy hölgy. Anno egy alkoholistához ment hozzá, aki rendszeresen verte. Két gyerekük született. A férj tartotta el őket.
Aztán a férjet elvitte a pia, meghalt.
Ekkor a nő testvérei anyagilag elkezdték segíteni. Egy idő után mondták, hogy kap egy könnyű és jól fizető munkát, de azt nem végezte rendesen, visszakozott.
Majd a most 18-20 körüli gyerekének akartak a testvérek segíteni. A gyereknek 8 általánosa van. Alkut kötöttek vele, hogy fizetnek neki egy szakképzést, mellette kifejezetten jól fizető állást biztosítanak. A feltétel: tanuljon jól.
Első félév után kiderült, hogy a gyerek be se jár az iskolába. Akkor beszéltek az anyjával, hogy fogja keményebben, mert így semmi nem lesz a gyerekből és az alku sem ez volt.
Újabb félév, gyerek azóta se járt az iskola környékén. Viszont abban a félévben az anyja falazott neki a testvérei felé, hogy ne derüljön ki, hogy lóg.
Persze kiderült, a testvérek a gyereket kirúgták, a tanulmányi támogatást megvonták.
Ha valakinek ennyi lehetőséget felajánlanak, miért nem él vele? A jól fizető, otthonról végezhető, könnyű munkát visszautasította, közben meg árut pakolni jár, büfékben dolgozik.
A gyerekére nézve is: azzal, hogy falazott neki, gyakorlatilag a gyerek jövőjét pecsételte meg. Valószínű, hogy ugyanolyan lecsúszott alkoholista lesz, mint az apja volt.
Oké, saját magával nem törődik. De a gyerekkel se?
A nők többsége ilyen.
25 voltam,megismertem egy 35 éves nőt. Korrektül elmondtam neki,hogy SOHA nem veszem el és SOHA nem kell gyermek. Mondtam,hogy lakjon nálam és legyünk együtt,mert szeretem.
Erre ő elhagyott és összeállt egy 40-es palival. Lett gyerek és házasság...majd 1 év együttlét után verések,piálás és válás.
Jelenleg a szüleinél lakik vidéken,gyerekkel,falun,közel 40 évesen esélye sincs pasit találni,pedig még mindig pompás alakja és csinos arca van.
Megérte neki?
2es!
Miért nem egy fiatalabb, rendesebb nőt kerestél?
Elmagyaráznád?
Kérdezö, sok ilyen ember van, nyilván kényelmi okokból csinálják ezt. Én nem tudnék így élni, de ha ők igen, hajrá:)
"2es" Megerte hisz van gyermeke!
Mi a biztosíték arra hogy ti megmaradtatok volna? Semmi!
Nekem se kene ilyen ferfi aki nem akar gyereket csak költözz hozzam "mert szeretlek es ha elmúlik a szerelem akkor mehetsz utadra"
Hidd el az a nő meg bololdog lehet!!
Túl fontoskodóak a rokonok,annak biztos van valami oka ha inkább árút pakol vagy bűfézik( lehet csak jobban tetszik neki,hogy emberekel van és nem otthonról dolgozik ,ahol alig találkozna valakivel)
Ez az ő életűk és úgy vélem,hogy nincs szűkségűk a rokonokra csak a rokonok akarják ezt hinni( mert meg kell mutatni a jó utat) igen,de nem más gyerekének,hanem a sajátodnak.A testvéreknek elkéne fogadni,úgy őket ahogy vannak és nem okoskodni,hogy mit csesztek el.Ha ez nem megy,akkor felejcsék el egymást.
2- es
Megérte neki tuti!
És hidd el,hogy találni fog párt ,magának!
És lehet már most boldogabb,legbelűl mint te..
"Túl fontoskodóak a rokonok"
Nem, a hölgy kér állandóan pénzt, segítséget tőlük. Így is a számlái egy részét a testvérei fizetik, az ő kérésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!