Hogyan szedjem rá a szüleimet, hogy rendelhessek?
Mondjuk, nem véletlen vesz az ember boltban ruhát, ahol fel tudja próbálni. Esetek többségében nem úgy jön össze, ahogy kéne. Persze meg van adva a méret, amiből vagy nagyobb, vagy kisebb kell, mint általában.. meg lehet, hogy simán csak nem áll úgy, mint a képen illetve más anyagból van más a mintája stb. Ezt tapasztalatból mondom, ami ugye azt jelenti, hogy többször beugrottam én is. Ha leküzdhetetlen vágyat érzel rá, akkor kérj meg valakit, hogy vegye át, rendeld az ő címére. Viszont gondold át a dolgot, csak van bolt a környékeden is. :)
Természetesen az is lehet kellemetlen, ha eladod hogy ezt vettem a plázában... de nem jó méret :D vagy ha összefutnak szüleid annak a barátnődnek a szüleivel, akik átvették.
Amúgy persze nem éri meg rendelni, mert nagy a kockázat, hogy nem lesz jó, de szüleidet se értem, hogy ha már ennyire fontos neked miért nem engedik, hogy megcsináld. Ha átvernek 10k-val, vagy csak simán bukod a szállítási díjat, postát vagy visszaküldést kell fizetned, az egy tök jó lecke.
Ha ebayrol van szo, tudok neked segiteni abban ,hogyan gyozd meg a szuleid, hogy ez jo. Rendszeresen onnan rendelek mar egy eve ruhakat - talan 3x fordult elo, hogy nem jott meg a cucc, de maradektalanul visszakaptam az arat es a meretek is tokeletesen rendben vannak.
Ha nem errol van szo, akkor bocsi a zavarasert. :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!