Ti befogadnátok ilyen esetben a fiatokat? Szívtelenségnek tartjátok a szülők döntését?
A fiú már felnőtt, nős férfi. A második gyerekük koraszülött lett. Egészséges, csak extra fejlesztést igényel. A férfinak szeretője lesz, mert a felesége keveset tud vele foglalkozni. Amikor kiderül a kicsi 6 hónapos korában, akkor a felesége elválik.
A szülők nem engedték a férfinak, hogy hazaköltözzön, albérletre kell költenie a pénzét.
ma 17:32
Tudod, létezik a válás intézménye, nem csak az együtt szenvedés meg a megcsalás......
Sose kezdenék olyan 30-as (vagy még idősebb) pasival, aki a szüleivel él. Egyetlen kivétel ez alól, ha átmenetileg költözött hozzájuk, mert a segítségére van szükség (súlyos betegség miatt pl.), és másképp nem volt megoldható. Egy életerős, dolgozó ember legyen tényleg felnőtt, és szakadjon le a köldökzsinórról.
Ezt a történettől teljesen függetlenül is így gondolom, ami pedig a sztorit illeti: a drága pici fiú csókoljon kezet a szüleinek, hogy elvégzik azt, ami az ő dolga lenne: segítik a gyermekei anyját abban, hogy a lehető legjobb gondozást, nevelést adhassa meg a kicsiknek. A többiről inkább le se írom, mit gondolok, úgy hányinger az egész, ahogy van.
17:32-es
Ezt egy másik kérdésre akartad válaszolni, ahol az volt a kérdés, bennemaradjon-e valaki az évek óta megromlott házasságában. Ez itt az a kérdés, ahol egy hathónapos, koraszülött csecsemőről van szó, aki egy ideig most több törődést érdemel, mint a felnőtt apja, aki valószínűleg nem is érezte megromlottnak a házasságát, és kényelmes volt neki, hogy a közös gyerekkel egyedül az asszony foglalkozik.
Én egy ideig nem fogadnám be, kivéve, ha csak hajléktalanszállóra tudna menni. De ha ki tudja fizetni az albérletet, akkor egy ideig nem engedném haza. Egyszerűen azért, mert sok lenne ez a lelkemnek, haragudnék a fiamra nagyon, és nem lennék képes vele jópofizni, amíg fel nem dolgozom magamban, hogy mekkora szemétséget tett.
Nem tudom mennyi időbe telne ez nekem, hogy ismét normálisan tudjak a fiamra nézni, fél év, egy év is talán. Ha azt látnám, hogy legalább elvált emberként törődik normálisan a gyerekeivel, tehát valamelyest jóvá tette/teszi a hibáját, akkor idővel megenyhülnék, és befogadnám.
Mondjuk előfordul, hogy a nő hibája, hogy ha egy gyerek koraszülött lesz, de természetesen nem minden esetben!
Szóval ettől még nem kell a másikat leundorítózni.
#76 ahol előfordul, ott is véletlen, általában azért egy családanya nem akar szándékosan ártani a magzatának.
ellenben itt is legalább két hozzászóló feltételezte, hogy biztos nem akarta a csávó a gyereket, nekem ez a hozzáállás cseszi fel az agyam... persze, a nők csak csúnya gonosz módon maguktól esnek teherbe, a pasiknak meg harminc fölött sem kötelező tudni, hogy a védekezés nélküli szexből gyerek lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!