Ti befogadnátok ilyen esetben a fiatokat? Szívtelenségnek tartjátok a szülők döntését?
A fiú már felnőtt, nős férfi. A második gyerekük koraszülött lett. Egészséges, csak extra fejlesztést igényel. A férfinak szeretője lesz, mert a felesége keveset tud vele foglalkozni. Amikor kiderül a kicsi 6 hónapos korában, akkor a felesége elválik.
A szülők nem engedték a férfinak, hogy hazaköltözzön, albérletre kell költenie a pénzét.
Ha boldogtalan, akkor persze, váljon el.
De foglalkozzon a gyerekekkel, vigye a kicsit fejlesztésre vagy legyen addig a naggyal.
A szülők egyik ismerőse vagyok.
Ácsi, a beteg baba fejlesztése nem a feleség luxuriája, hanem közös érdek... ...kellett volna, hogy legyen. A férj cserben hagyta a feleségét, a gyerekeit, pont akkor, mikor a legnagyobb szükség lett volna rá.
Nem, nem fogadnám be.
Egye meg, amit főzött.
Kb egy hétre befogadnám, amíg nem talál új lakhelyet.
Az ő rossz döntéséért viselje ő a következményeket.
"A férfinak szeretője lesz, mert a felesége keveset tud vele foglalkozni."
Így csinálja egy igazi férfi. :DD
ha valami gond van szeretőt tart.
Nem lenen egyszerűbb megbeszélni a dolgokat.
És akkor ez lenne a nagy "Keresztény Ország".
Érdekes módon én még akkor sem vetemedtem arra, hogy szeretőt tartsak amikor a barátnőm 1 évig nem szólt hozzám. És én nem vagyok Keresztény. ;)
A hü*lye gondolkozásmód miatt van annyi idióta gyerek.
Nem törődnek velük a szüleik, elválnak, túl sokat melóznak. És akkor jönnek a hü*lye idősek azzal, hogy ezek a mai fiatalok. Nem a mai fiatalok tehetnek arról, hogy a szüleik sík hü*lyék. De azért ők vannak okolva, hogy miket csinálnak blahblahblah.
A saját fiam esetében szó sincs "befogadásról".
Az én otthonom mindig, örökre az ő otthona is.
így igaz, miféle szülőnek tartják magukat?
elutasítják a saját fiukat, mert ő mondjuk elutasította az ő gyerekeit?
de hát akkor az öregek semmivel sem különbek!
a beteg gyereknek szüksége lett volna az apjára, de az nem állt rendelkezésre. ott egy betegség volt a téma.
most egy fiúnak szüksége lett volna a szüleire, de azok nem állnak rendelkezésre. itt az anyagiak okozzák a problémát.
az öregek mit gondolnak, ha ilyen példát mutatnak, ha ők így állnak a saját gyerekükhöz, akkor az mit visz tovább?
amit otthonról hoz!
mindegy, hogy aki bajba kerül, az 1 vagy 41 éves.
a szülő mindig szülő, neki állítólag mindig a gyereke marad az első és legfontosabb! akkor mellé kellene állni a bajban, és támogatni!
de így? mit várnak?
a férfi helyében ezek után - a gyerekeim támogatása mellett természetesen, de ettől függetlenóül - megszakítanám a kapcsolatot a szülőkkel.
mondhatjuk az apára, hogy milyen szülő az ilyen?
de akkor ugyanilyen jogon mondhatjuk az öregekre is, hogy szülők ezek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!