Ti befogadnátok a testvéreteket? Nincs hova mennie
Elég nagy aljasságot követett el a férje ellen, aki emiatt beadta a válópert. Bár tényleg megbocsájthatatlan amit tett, de terhes és nincs hova mennie.
Hely van, elférnének mellettem.
Nyilván terhesen nem 1-2 hónapra menne hozzád, lehet évek lennének belőle!
Lehet lepontozni, de mérlegeld, főleg, ha párkapcsolatban élsz, hogy akár a kapcsolatod is rámehet előbb utóbb.
Ha nem fogadod be és emiatt kilátástalanságában öngyilkos lesz, hogy nézel tükörbe?
Fogadd be, fektetsd le a szabélyokat, amelyeket be kell tartania, úgy mindkettőtöknek könnyebb. És feltétlenül mondd meg neki, hogy ez nem végleges otthon, hanem időleges átmeneti szállás. Igyekezzen talpra állni és önállóan élni. Segítsd ebben, de ne legyél a balekja, csak mert a testvére vagy.
Mit tett?
Ismered a mondást: aki egy személy ellen is lépett, az te feléd is bármikor léphet gerinctelenül.Ezt azért vedd számításba.
Nem fogadnám be, de segítenék neki, hogy tudjon lakást bérelni, és megélni.
Terhesen mehet anyaotthonba is.
A tesóm és én hajjjaj. De amilyen marha vagyok egy percig nem agyalnék, kapna egy fotelágyat nálunk, amíg rendbe nem jön.
Ugyan ezt nem mondhatom el sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!