Ti befogadnátok a testvéreteket? Nincs hova mennie
Figyelt kérdés
Elég nagy aljasságot követett el a férje ellen, aki emiatt beadta a válópert. Bár tényleg megbocsájthatatlan amit tett, de terhes és nincs hova mennie.
Nehéz.Mivel terhes amúgy is labilis.A pároddal is meg kell beszélni,ő mit gondol.Átmeneti menedék is jó,míg az indulatok csitultak és valami megoldást találtok.Jó,ha az elején tisztázva vannak bizonyos szabályok.Ha az anyagiak is fontosak,lehet valamennyi hozzájárulást kérni a rezsihez,így ő sem érzi magát haszontalannak.
2013. márc. 29. 09:20
12/21 A kérdező kommentje:
A férje nem akart gyereket, és a folyamatos nyaggatás miatt csak gumival volt hasonló védekezni. Ezért a húgom megcsalta és most a másik pasitól terhes.
2013. márc. 29. 09:52
13/21 anonim válasza:
Befogadnám, de fentebb már említett szabályok lefektetésével.
Elsősorban mert a testvérem, másodsorban azért, mert én is kerülhetek olyan helyzetbe az életem folyamán, hogy segítségre szorulok és milyen jó, ha segítenek az emberen és nem azt mondják, hogy "emlékszel 20 évvel ezelőtt, mikor segítségre lett volna szükségem és basztál rám? Na takarodj!"
2013. márc. 29. 10:41
14/21 anonim válasza:
"most a másik pasitól terhes."
És akkor miért nem oda megy?
Máskülönben meg miért akarja megtartani a gyereket ilyen körülmények között.
Ha befogadjátok, lehet többet nem tudjátok "kitenni". Keresete (családi+ segélyen kivül) nem lesz.
2013. márc. 29. 11:21
15/21 anonim válasza:
Mindenféle mérlegelés nélkül befogadnám. Azért, mert ő a testvérem.
Másrészről amit tett, az ugyan valóban nem szép, de szerintem messze van a megbocsájthatatlan kategóriától. Ahogy írtad, azt hittem,legalábbis megölt vagy megnyomorított valakit..
2013. márc. 29. 11:59
16/21 anonim válasza:
Be, hiszen a tesóm, de természetesen a véleményemet nem rejteném véka alá, nem érezné túl jól magát....
2013. márc. 29. 13:01
17/21 anonim válasza:
Nekem nincs testvérem, de én azt mondom, nagyon elgondolkodnék rajta, de inkább nem. Az az átmeneti szállás évekre fog szólni és azért egy kisgyerekkel együtt élni nem lehet könnyű. Más lenne, ha önhibáján kívül került volna ilyen helyzetbe, mondjuk kirakja a barátja vagy ilyesmi. De így ő tehet a helyzetről, előbb kellett volna gondolkodnia. Gumival védekeztek, mégis mit gondolt mit mond a férjének, elrabolták az ufók és megtermékenyítették? Szóval ha ennyire felelőtlen és önző volt akkor nagyon elgondolkoznék rajta.
2013. márc. 29. 15:28
18/21 anonim válasza:
Mindamellett hogy nem fogadnam be... a ferjet egy ritka onzo embernek tartom. Megis mit gondolt a hazassag utan a legtobb esetben mi kovetkezik? Hogy kerheti egy notol ha az akar gyereket, hogy mondjon le rola? A no biologiai oraja jobban ketyeg! Tehat szerinem nem annyira fekete es feher ez a tett sem.
2013. márc. 29. 21:19
19/21 A kérdező kommentje:
A testvérem 23 éves, a férje csak annyit kért hogy a gyerek előtt fejezze be az egyetemet.
De amúgy meg el kell válni, nem félrekefélni, aztán azt hazudni hogy övé a gyerek.
2013. márc. 29. 21:38
20/21 A kérdező kommentje:
Az apa most válófélben van emiatt, nem akar hallani a gyerekről. A húgom próbál gyt-t kérni, de mivel nem ismeri el az apaságot, így elég bonyolult az ügy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!