Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ilyen esetben befogadnátok...

Ti ilyen esetben befogadnátok a sógorotokat?

Figyelt kérdés

Van egy 10 hónapos lányuk és a felesége a tudta nélkül újra teherbe esett (azt hazudta, tablettát szed).

Egyrészt megértem, hogy elhagyja, másrészt viszont nagyon sajnálom a feleségét és a kislányát.

Köszönöm

2012. jún. 24. 13:37
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
67%
Ő a párod testvére? Mennyi időről lenne szó?
2012. jún. 24. 13:51
 2/39 anonim ***** válasza:
77%
Én befogadnám egy ideig. De előre leszögezném, hogy rendezze a dolgait, és nem akarunk belefolyni a párommal az életébe.
2012. jún. 24. 13:57
 3/39 anonim ***** válasza:
69%
Igen, én is csak egy előre meghatározott időre, amíg össze nem szedi magát.
2012. jún. 24. 14:00
 4/39 anonim ***** válasza:
38%
És komolyan azért hagyja el a feleségét, mert az megint terhes lett? Milyen házasság az ilyen? Én nem fogadnám be. Oldja meg a dolgait. Béküljön ki a feleségével... semmi oka haragudni rá.
2012. jún. 24. 14:08
 5/39 anonim ***** válasza:
82%
Milyen korrekt ember, ok, hogy becsapták, de a gyerekeit is elhagyja, nagy szerelem lehetett. Befogadnám egy kis időre, de megpróbálnék rá hatni.
2012. jún. 24. 14:19
 6/39 anonim ***** válasza:
43%
Dehogy fogadnám be. Azért hagyja el a feleségét, mert újra terhes. Ha befogadom, akkor támogatom a döntését. Oldja meg maga.
2012. jún. 24. 14:21
 7/39 anonim ***** válasza:
62%

hát mit ne mondjak egy ilyen nőt lehet én is elhagynék, ha férfi lennék...

én befogadnám, max egy hónap fix időre, amíg nem rendezi a dolgait a nejével vagy keres magának albérletet

2012. jún. 24. 14:46
 8/39 anonim ***** válasza:
78%
Én befogadnám, amíg nem talál más megoldást.Mégis csak családtag.Mondjuk gáz, hogy ezért elhagyja a családját, de a nő is hülye ha így akar még egy gyereket.
2012. jún. 24. 15:57
 9/39 anonim ***** válasza:
82%

Semmi oka elhagyni?

Elég nagy szemétség azt hazudni, hogy védekezik és közben mégse, aztán meg közli a férjével, hogy ismét gyereket vár(nak).

Attól függ, hogy a férjed hogy vélekedik erről a dologról. Én befogadnám, de maximum 2-3 hétre.

2012. jún. 24. 16:02
 10/39 anonim ***** válasza:
81%

Aki itt hibázott, az a feleség. Ő nem volt korrekt. Ezek után mit vár a feleség? Naná, hogy elhagyják, megérdemli! A gyerekeivel ne takarózzon, ő b*szta szét a családot ezzel a húzásával.

Úgyhogy én befogadnám a sógort.

2012. jún. 24. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!